skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mathieu Koss & Ziggy Marley – HOME

Ο Mathieu Koss και ο Ziggy Marley συνεργάζονται στο τραγούδι “ΗΟΜΕ”!

Τίτλος τραγουδιού: “HOME”

Καλλιτέχνης: Mathieu Koss & Ziggy Marley

Μουσική/Στίχοι: Mathieu Bordaraud, Ziggy Marley, Criston Kloosterboer, Louis Alexander Du Sauzay

Εταιρεία: Out of The Boks

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι «Home», μια συνεργασία μεταξύ του Γάλλου μουσικού παραγωγού Mathieu Koss και του θρύλου της reggae Ziggy Marley.

Ο Mathieu Koss έγινε γνωστός με το single του «Big Jet Plane» μια συνεργασία με τον Βραζιλιάνο DJ Alok και πέρυσι σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία με το «Never Growing Up», στου οποίου τα φωνητικά συναντάμε τον Aloe Blacc. Ο γιος του Bob Marley, ο Ziggy Marley δημιούργησε επίσης μια αξιοσέβαστη καριέρα από μόνος του και μέχρι τώρα έχει κέρδισει οκτώ βραβεία Grammy με albums όπως «Love Is My Religion», «Fly Rasta» και «Rebellion Rises».

Ο Mathieu Koss εξήγησε σχετικά με την έμπνευση του τραγουδιού: «Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισα να σταματήσω την κανονική μου ζωή και να φύγω για μια πολύ όμορφη χώρα που ονομάζεται Αυστραλία. Πέρασα ένα χρόνο στην παραλία Bondi όπου ήμουν σεφ ενός από τα πιο όμορφα εστιατόρια στο Bondi Road. Αυτή η πόλη με ενέπνευσε τόσο πολύ, οπότε έχω ονομάσει αυτό το μέρος “ΣΠΙΤΙ” (“HOME”) για ένα χρόνο. Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις από εκεί. Μετά από αυτό το χρόνο, κάνοντας μια ζωή σε έναν παράδεισο, το κάλεσμα του “HOME” επέστρεψε: μου έλειπε η οικογένεια και οι φίλοι μου. Αυτό το τραγούδι αφορά αυτό το συναίσθημα. Όλοι έχουμε μείνει μακριά από το ΣΠΙΤΙ για μια στιγμή στη ζωή μας, αλλά στο τέλος όλοι επιστρέφουμε”.

Mathieu Koss & Ziggy Marley - HOME

Back To Top