skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Matisse & Sadko, Mougleta – Relight My Love

H Tomorrowland Music παρουσιάζει την νέα επιτυχία των Matisse & Sadko και Mougleta με τίτλο “Relight My Love”

Τίτλος τραγουδιού“Relight My Love”

Καλλιτέχνης: Matisse & Sadko, Mougleta

Μουσική / Στίχοι: Aleksander Parkhomenko, Yury Parkhomenko, Mougleta & Niall Healy

Εταιρεία: Tomorrowland Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας πολλές σημαντικές συνεργασίες στην δισκογραφία τους με καλλιτέχνες όπως: Martin Garrix,  Tiësto και Steve Angello, το ντουέτο έχει κερδίσει σημαντική αναγνώριση στη χορευτική μουσική σκηνή. Οι Ρώσσοι progressive house DJs, Matisse & Sadko, έχουν δημιουργήσει διάφορους ύμνους που άφησαν τεράστιο αντίκτυπο στους λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως. Τώρα, μαζί με την Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Mougleta (με καταγωγή από το Ντουμπάι και έδρα το Βερολίνο), κυκλοφορούν ένα αληθινό κολλητικό και συγκινητικό αριστούργημα με τίτλο “Relight My Love”, που κυκλοφορεί μέσω της Tomorrowland Music (σαφώς αναμένεται να το ακούσουμε και σε κάποιο επερχόμενο live τους στο ομότιτλο φεστιβάλ).

«Το τραγούδι «Relight My Love» μας βγήκε τελικά πολύ εκλεπτυσμένο και ελαφρύ. Περιέχει και ελαφρότητα και χαρά, καθώς και την ελπίδα ότι το αύριο θα είναι σίγουρα καλύτερο από το σήμερα. Ευχαριστούμε πολύ τη Mougleta για τα υπέροχα φωνητικά και τους όμορφους στίχους της. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το τραγούδι!», – Matisse & Sadko.

«Το «Relight My Love» είναι ένα τραγούδι για το να αισθάνεσαι ερωτευμένος αλλά να μην νιώθεις ερωτευμένος. Είναι όταν ξέρεις ότι αγαπάς αυτό το άτομο, αλλά έχεις χάσει από τα μάτια σου αυτό που σε έκανε να ερωτευτείς αρχικά και ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις αυτή τη σπίθα για άλλη μια φορά!», – Mougleta

Matisse & Sadko, Mougleta - Relight My Love

Back To Top