skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Matt Corby & Tash Sultana – Talk It Out

Ο Matt Corby και η Tash Sultana ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ντουέτο “Talk It Out”!

Τίτλος τραγουδιού“Talk It Out”

Καλλιτέχνης: Matt Corby & Tash Sultana

Μουσική / Στίχοι: Dann Hume, Matt Corby

Εταιρεία: Communion Group

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Δύο από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της Αυστραλίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια συνεργασία που είχε παραμείνει σχεδόν δύο χρόνια στην παραγωγή.

Το “Talk It Out” συνδυάζει τη μουσική του Matt Corby και της Tash Sultana μαζί, δημιουργώντας ένα ευτυχισμένο ντουέτο που αναφέρεται σε «μια διακοπή της επικοινωνίας». Το τραγούδι γράφτηκε αρχικά κατά τη διάρκεια των συνεδριών για τη δημιουργία του τελευταίου album του Corby, την περσινή επιτυχημένη κυκλοφορία του “Rainbow Valley”, της οποίας η Tash είναι μεγάλη fan.

“Είναι τόσο καλό! Νομίζω ότι του στέλνω μήνυμα κάθε φορά που τον ακούω “, δήλωσε η Tash σε πρόσφατη συνέντευξη της για την πρεμιέρα της συνεργασίας τους.“Ήμουν συγκλονισμένη που δεν το έβαλε τελικά στο album του και πραγματικά, ενθουσιασμένη που σκέφτηκε ότι θα ήμουν σε θέση να γεμίσω τα κενά του (τραγουδιού). Ήταν πραγματικά πολύ εύκολο”.

Όπως έκανε και στο “Rainbow Valley”, ο Corby έπαιξε όλα τα όργανα στο “Talk It Out”, το οποίο παρουσιάζει το ίδιο ηλιόλουστο, ψυχεδελικό groove του δίσκου αλλά ενισχύεται από την παρουσία της soulful φωνής της Tash και το καλαίσθητο παίξιμο της κιθάρας της!

Matt Corby & Tash Sultana - Talk It Out

Back To Top