skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Max Pezzali feat. Nek & Francesco Renga – Duri da battere

Max Pezzali, Nek και Francesco Renga μαζί σε ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Duri da battere”

Καλλιτέχνης: Max Pezzali feat. Nek & Francesco Renga

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : T.B.A.

Art-Cover:

Μεγάλη έκπληξη από τoν πρώην τραγουδιστή του μεγάλου ιταλικού συγκροτήματος, 883, είναι το ολοκαίνουριο single του, το οποίο έρχεται μετά από το «Le Canzoni Alla Radio», καθώς πρόκειται για μια συνεργασία με δύο άλλους μεγάλους ερμηνευτές της ιταλικής μουσικής σκηνής.

Ο Max Pezzali είχε προλογίσει την κυκλοφορία αυτή με μια ανάρτηση σου μέσω του Facebook, γράφοντας: «Περισσότερες ειδήσεις τη Δευτέρα». Αυτό που τελικά ακολούθησε δεν το περίμεναν σίγουρα πολλοί! Το νέο single του Max με τίτλο, «Duri da battere» είναι μια συνεργασία με τους μεγάλους Ιταλούς τραγουδιστές Nek και Francesco Renga. Το τραγούδι αυτό μαζί με το προαναφερθέν single «Le Canzoni Alla Radio» (στο οποίο συμμετείχε ο θρύλος της disco, Nile Rodgers) αποτελούν μέρος του νέου αναμενόμενου -και ακόμα άτιτλου- album του Max Pezzali, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα είναι μια εορταστική κυκλοφορία για τα 25 χρόνια καριέρας του στο τραγούδι.

Ο ίδιος δήλωσε μέσω ενός συνοδευτικού μηνύματος του τραγουδιού «Πάντα με γοήτευε η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οποία καταφέρνει να ξεπερνάει τις φυσικές αδυναμίες των ενδιαιτημάτων τους και τις αντιξοότητες, προκειμένου να επιβιώσει, έτσι κι αλλιώς. Σε μεγάλες εξελικτικές διαδικασίες και στις δυσκολίες της καθημερινής ζωής όπως στην κοινωνική ζωή ή στον αθλητισμό, το να είσαι “δύσκολος να σε νικήσουν” (“duri da battere”) δεν σημαίνει ότι είσαι ανίκητος, αλλά πως πρέπει να έχεις το θάρρος και την αποφασιστικότητα να “πετάξεις” την καρδιά σου πάνω από το εμπόδιο ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις”. 

Σύντομα οι τρεις τραγουδιστές θα ξεκινήσουν μια κοινή πανιταλική περιοδεία με τίτλο “Nek, Max, Renga, il Tour”.

Max Pezzali feat. Nek & Francesco Renga – Duri da battere

Back To Top