skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Megan Thee Stallion feat. Future – Pressurelicious

Η Megan Thee Stallion κι ο Future ενώνουν τις δυνάμεις τους για το “Pressurelicious”!

Τίτλος τραγουδιού“Pressurelicious

Καλλιτέχνης: Megan Thee Stallion feat. Future

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: 300 Entertainment

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Όπως είχε υποσχεθεί, η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε το νέο της single “Pressurelicious”, το οποίο περιλαμβάνει guest φωνητικά από τον Future. Η Megan προωθούσε το τραγούδι από τον περασμένο μήνα, αλλά ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο στις 20 Ιουλίου στους λογαριασμούς της στα social media. Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από την HitKidd και έφτασε τρεις ώρες πριν από μια τυπική μεταμεσονύκτια κυκλοφορία “αφού είχε ήδη διαρρεύσει”, όπως εξήγησε η Megan.

Η Megan συζήτησε το επόμενο album της σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο εξώφυλλο στο Rolling Stone, όπου επίσης έδωσε στη δημοσιότητα μέρος του “Pressurelicious” για πρώτη φορά, συζητώντας την παρουσία του Future στο νέο single.

Η rapper ανέφερε: “Είναι ασυγχώρητα ο εαυτός του. Το εκτιμώ αυτό για οποιονδήποτε σηκώνεται και πρέπει να κάνει οτιδήποτε μπροστά στα μάτια του κοινού. Όποιος χρειάζεται να διαβάζει για τη ζωή του στο διαδίκτυο κάθε μέρα και να ασχολείται με τόσες πολλές ενέργειες και μπορεί να το βάλει στη μουσική του και να το κάνει με χάρη, νιώθω ότι αξίζετε τα λουλούδια σας”.

Megan Thee Stallion feat. Future - Pressurelicious

Back To Top