skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Megan Thee Stallion feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign – Hot Girl Summer

Η Megan Thee Stallion συνεργάζεται με τη Nicki Minaj και τον Ty Dolla $ign για το τραγούδι “Hot Girl Summer”!

Τίτλος τραγουδιού“Hot Girl Summer”

Καλλιτέχνης: Megan Thee Stallion feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: Derrick Milano, Crazy Mike, The Bone Collector, Juicy J, Nicki Minaj, Ty Dolla $ign, Megan Thee Stallion

Εταιρεία: 300 Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Μπορεί ο Megan Pete, ευρέως γνωστός ως Megan Thee Stallion, να ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2013, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα όμως ήρθε τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, με τίτλο “Make It Hot”. Από αυτό σύστησε στο κοινό το single “Pull Up Late”, ωστόσο τα νούμερα δεν ‘ανέβηκαν’. Περνώντας τα χρόνια, ο Αμερικανός rapper πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μία συνεργασία με δύο μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, με σκοπό να κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του. Η εκκεντρική Nicki Minaj, αλλά και ο Ty Dolla $ign βρέθηκαν στο πλευρό του Megan Thee Stallion για το τραγούδι “Hot Girl Summer”.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία εύρυθμη hip hop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας ανέλαβαν οι Derrick Milano, Crazy Mike, The Bone Collector, Juicy J, Nicki Minaj, Ty Dolla $ign, καθώς και ο ίδιος Megan Thee Stallion. Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του και οι τρεις ερμηνευτές προωθούσαν με mini snippets το τραγούδι μέσω των social media, προκαλώντας τα βλέμματα του κοινού.

Το τραγούδι πραγματεύεται την απόρριψη ενός βλέμματος των ανδρών από τις γυναίκες, με αξιοσημείωτο στην υπόθεση αυτή να είναι το γεγονός ότι ο Ty ερμηνεύει το μέρος του τραγουδιού αυτού, που ανταποκρίνεται στην ευρύτερη θεματική του.

Megan Thee Stallion feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign - Hot Girl Summer

Back To Top