skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Meghan Trainor feat. Mike Sabath – Wave

Η Meghan Trainor συνεργάζεται με τον Mike Sabath στο τραγούδι “Wave”!

Τίτλος τραγουδιού: “Wave”

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor feat. Mike Sabath

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor, Mike Sabath

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: “Treat Myself”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ακόμη έναν προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής της δουλειάς παρουσιάζει στο κοινό η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια Meghan Trainor, με τίτλο “Wave”. Πρόκειται για την δεύτερη συνεργασία που μας συστήνει από το επερχόμενο εγχείρημα “Treat Myself” κι αυτή τη φορά η Trainor συμπράττει μουσικά με τον Mike Sabath. Το τραγούδι συνδυάζει τα pop, gospel κι R&B μουσικά στοιχεία αρκετά περίτεχνα και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία ‘πιασάρικη’ δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες.

Σχετικά με το τραγούδι, η Meghan Trainor δήλωσε κατά την κυκλοφορία του: “Αυτό τραγούδι δουλευόταν εδώ και τρία χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά κυκλοφόρησε! Δεν έχω δουλέψει πιο σκληρά για τραγούδι. Η παραγωγή του Mike Sabath και η στροφή του το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου περιμένουν πολύ καιρό για αυτό και αξίζουν το καλύτερο. Είμαι χαρούμε που έχουν κολλήσει μαζί μου. Ελπίζω να τους αρέσει”!

Από τη δική του την πλευρά, ο Mike Sabath μίλησε για τη σχέση του με την Trainor: “Ήμασταν ένα βράδυ στο studio και δουλεύαμε στο ‘Wave’ και με ρώτησε εάν θα με ευχαριστούμε να πω μία στροφή σε αυτό. Ένιωσα ιδιαίτερα εμπνευσμένος από την φωνή της και την ενέργεια των ανθρώπων στο studio και κατάφερα με την πρώτη την στροφή και τότε τη γεμίσαμε με στίχους”.

Meghan Trainor feat. Mike Sabath - Wave

Back To Top