skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Melody Gardot & Sting – Little Something

Η Melody Gardot, προετοιμάζει την κυκλοφορία ενός νέου album και παρουσιάζει το ντουέτο “Little Something”, μαζί με τον Sting!

Τίτλος τραγουδιού“Little Something

Καλλιτέχνης: Melody Gardot & Sting

Μουσική / Στίχοι: Melody Gardot, Antoine Chatenet, Dominic Miller, Hilda Stenmalm, Conor Blake, Nora Abakar, Sting

Εταιρεία: Decca Records/Univrsal

Από το LP: “Sunset in the Blue”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 3 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Melody Gardot ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο νέο της album μαζί με την κυκλοφορία ενός νέου single στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις της με τον βραβευμένο με 17 (!!) Grammy, θρύλο, Sting. Το ντουέτο με τίτλο «Little Something», που κυκλοφόρησε μέσω της Decca Records, είναι ένα up-tempo, latin pop τραγούδι που δημιουργήθηκε από την Melody Gardot, τον Sting, τον κιθαρίστα του Dominic Miller και τον Γάλλο παραγωγό Jen Jis.

Ο Sting δήλωσε για το ντουέτο: “Αυτό το νέο τραγούδι -που συν-γράψαμε με τον αγαπημένο μου φίλο Dominic Miller- έχει μια απλή και κολλητική χαρά και ήταν πολύ διασκεδαστικό να ενώνω τα φωνητικά μου με εκείνα της εξαιρετικής Melody Gardot. Ελπίζω να ακούσετε το χαμόγελο στις φωνές μας”.

Η Melody προσθέτει: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η συνεργασία είναι η μόνη σωτηρία για εμάς μουσικούς. Ήμουν τόσο έκπληκτη όταν ο Jen Jis ήρθε σε εμένα με αυτό το τραγούδι, και στη συνέχεια ανακάλυψα ότι ήταν ένα ντουέτο με τον Sting! Αν και αναγνωρίζω ότι είναι μια μεγάλη αλλαγή από το συνηθισμένο μουσικό μου είδος, μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να προκαλέσω τον εαυτό μου με κάτι νέο …. αυτό είναι το θέμα της μουσικής».

Το επερχόμενο album της Gardot, «Sunset in the Blue», θα είναι διαθέσιμο στις 23 Οκτωβρίου 2020 μέσω της Decca Records.

Melody Gardot & Sting - Little Something

Back To Top