skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | MIKA feat. Nomfundo Moh – Feels Like Fire (from “Zodi et Téhu, frères du desert” O.S.T.)

Ο MIKA συνεργάζεται με την Nomfundo Moh για το “Feels Like Fire” από την ταινία “Zodi et Téhu, frères du desert”!

Τίτλος τραγουδιού“Feels Like Fire”

Καλλιτέχνης: MIKA feat. Nomfundo Moh

Μουσική / Στίχοι: MIKA, Nomfundo Moh, Wayne Wilkins

Εταιρεία: Universal Music, Virgin Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Πριν από την άφιξη του επόμενου album του, ο Mika έγινε συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας “Zodi et Téhu, frères du desert” με την Alexandra Lamy. Μοιράζεται, έτσι, το τραγούδι “Feels Like Fire” με τη Νοτιοαφρικανή star, Nomfundo Moh.

Το 2023 θα είναι μια πρόκληση για τον Mika, τον οποίο αναμένουμε εναγωνίως να απολαύσουμε την 1η ημέρα του Rockwave Festival (1η Ιουλίου) μαζί με headliner τον Robbie Williams. Αφού, λοιπόν, πυροδότησε τα charts και τις σκηνές σε όλο τον κόσμο, ο τραγουδιστής, που σύντομα θα επιστρέψει στο “The Voice”, γίνεται συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής. Σε σκηνοθεσία Eric Barbier (“Petit Pays”, “La premte de l’aube”), η ταινία μεγάλου μήκους αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού νομά, του Zodi, ηλικίας 12 ετών, που ανακαλύπτει ένα ορφανό μωρό στην έρημο. Γίνοντας φίλος με αυτόν που βαφτίζει τον Téhu, θα ξεκινήσει μια περιπέτεια με στόχο να κερδίσει τον μεγαλύτερο αγώνα καμηλών στον κόσμο στο Άμπου Ντάμπι με την ελπίδα να σώσει τη φυλή του. Στην οθόνη, η Alexandra Lamy ή ο Youssef Hajdi θα απαντήσουν στη νεαρή αποκάλυψη Yassir Drief που υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα. Και είναι λοιπόν ο Mika που υπογράφει το soundtrack!

“Ονειρευόμουν να συνθέσω μουσική για πολλά χρόνια, οπότε όταν ο σκηνοθέτης Eric Barbier μου ζήτησε να συνθέσω το soundtrack για τη νέα του ταινία, μετακόμισα αμέσως στο διαμέρισμά μου στην Αθήνα (της Georgia) και διάβασα το σενάριο… Ήταν το τέλειο έργο”, εξηγεί ο Mika στον λογαριασμό του στο Instagram, αφηγούμενος πώς δημιούργησε τα 19 τραγούδια που απαρτίζουν το album: “Αφού πέρασα χρόνο κάνοντας έρευνα με έναν μουσικολόγο, ακούγοντας και διαβάζοντας για εβδομάδες, τελικά άρχισα να γράφω μουσική. Άρχισα να γράφω θέματα για το soundtrack την άνοιξη, ενώ έκανα περιοδεία στη Βόρεια Αμερική. Όλα ξεκίνησαν στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια των ρεπό μεταξύ του Coachella και των συναυλιών στο Fillmore! Στη συνέχεια συνέχισα στη Φλωρεντία και στο Παρίσι, δημιουργώντας αρκετούς σταθμούς εργασίας και ασχολήθηκα με το τεράστιο έργο της σύνθεσης 75 λεπτών συμφωνικής μουσικής”.

MIKA feat. Nomfundo Moh - Feels Like Fire

Back To Top