skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mike Rogers feat. Jones, MYBADD & Tiggs Da Author – Loose Ideas

Οι Mike Rogers μας συστήνονται μέσα από μία συνεργασία με τους Jones, MYBADD και Tiggs Da Author!

Τίτλος τραγουδιού“Loose Ideas”

Καλλιτέχνης: Mike Rogers feat. Jones, MYBADD & Tiggs Da Author

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Loose Ideas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Mike Rogers αφήνουν ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από το όνομά τους, καθώς εσκεμμένα δεν αποκαλύπτουν ιδιαίτερες πληροφορίες σχετικές με το background τους. Το synth-pop δίδυμο ανδρών ωστόσο υποστηρίζει τις περιπέτειες και ειδικά αυτές που προέρχονται από τον χώρο της μουσικής. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως πρώτα θα μάθεις την μουσική τους κι έπειτα τους ίδιους, για τον λόγο αυτό εμείς σου προτείνουμε να ακούσεις το κατά τα άλλα ενδιαφέρον τραγούδι τους, με τίτλο “Loose Ideas”.

Πρόκειται για μία synth-pop δημιουργία, στα φωνητικά της οποίας συναντάμε ένα συνονθύλευμα ερμηνειών που προέρχονται από τους καλλιτέχνες Jones, MYBADD και Tiggs Da Author. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τραγούδι υπερισχύει η Jones στα φωνητικά, η οποία με την μελωδική και γλυκιά χροιά της καταφέρνει να μας ταξιδέψει.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε και περιλαμβάνεται στο ομότιτλο και ντεμπούτο E.P. τους, με τίτλο “Loose Ideas”. Σε αυτό περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερα μοναδικά τραγούδια στα τρία από τα οποία συναντάμε ανερχόμενους καλλιτέχνες ως συνεργασία. Abee, Sinclair και Jay-Way βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά και σε περιμένουν να τα απολαύσεις.

Το E.P. του duo μπορείς να το βρεις στις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της BMG Rights Management.

Mike Rogers feat. Jones, MYBADD & Tiggs Da Author - Loose Ideas

Back To Top