skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mike WiLL Made-It, Pharrell, Kendrick Lamar – The Mantra

O Mike WiLL Made-It υπογράφει το soundtrack της ταινίας “Creed II” και κυκλοφορεί το τραγούδι “The Mantra” με τη συμμετοχή των Pharrell και Kendrick Lamar.

Τίτλος τραγουδιού“The Mantra”

Καλλιτέχνης: Mike WiLL Made-It, Pharrell, Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: Myles Harris, Mike WiLL Made-It, Kendrick Lamar, Pharrell Williams

Εταιρεία: Eardruma Records/Interscope Records

Από το O.S.T.: “Creed II: The Album”

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Kendrick Lamar και ο Pharrell ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Michael Len Williams II γνωστό ως Mike WiLL Made-It στο νέο τραγούδι “The Mantra”. Το τραγούδι αναμένεται να εμφανιστεί στο tracklist του soundtrack της ταινίας “Creed II”, δηλαδή της συνέχειας του Rocky reboot του 2015, “Creed” με τον Michael B. Jordan. Το soundtrack της ταινίας δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Mike WiLL Made-It και περιλαμβάνει μουσική από τους Bon Iver, Vince Staples, Lil Wayne, Nicki Minaj, 2 Chainz, Young Thug, Rae Sremmurd, Gucci Mane, A$AP Rocky και άλλους.

Ο Kendrick συνεργάστηκε πρόσφατα και με τον Anderson .Paak  για το τραγούδι “Tints” που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album του δεύτερου με τίτλο “Oxnard”. Επίσης συνεργάστηκε με τον Jay Rock για τo music video του “Wow Freestyle”. Ο Pharrell από την άλλη είναι ο νέος αφηγητής στη νέα ταινία κινούμενων σχεδίων “The Grinch”.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Mike WiLL Made-It κυκλοφόρησε ένα δείγμα από ένα νέο τραγούδι του με τίτλο “Kill ‘Em With Success”, στο οποίο όπως φαίνεται θα συμμετέχουν και οι Schoolboy Q, 2 Chainz και Eearz.

Mike WiLL Made-It, Pharrell, Kendrick Lamar - The Mantra

Back To Top