skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | MNEK feat. Hailee Steinfeld – Colour

Ολοκαίνουρια συνεργασία από τον MNEK με την Hailee Steinfeld!

Τίτλος τραγουδιού“Colour”

Καλλιτέχνης: MNEK feat. Hailee Steinfeld

Μουσική / Στίχοι: MNEK, Diztortion, Anne-Marie

Εταιρεία: Virgin EMI Records/Universal

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός MNEK (πραγματικό όνομα: Uzoechi Emenike) κυκλοφόρησε το νέο του digital single.

Το “Color” -στο οποίο συμμετέχει η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Hailee Steinfeld– είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του iTunes και όλων των άλλων καταστημάτων ψηφιακού streaming. Το τραγούδι αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο -και ακόμα άτιτλο- ντεμπούτο album του MNEK και γράφτηκε από την επιτυχημένη τραγουδίστρια Anne-Marie μαζί με τους MNEK και Diztortion που υπογράφουν και την παραγωγή του.

Η ιδέα για το “Color” προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του MNEK με την Anne-Marie για την δημιουργία τραγουδιών για το πρώτο δίσκο της τραγουδίστριας, “Speak Your Mind”, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Οι δύο τους μαζί με τον Diztortion (ο οποίος είχε συνεργαστεί πρόσφατα με τον Craig David), ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του με την Anne-Marie να αναλαμβάνει τα βασικά φωνητικά, ωστόσο το τραγούδι απορρίφθηκε από το τελικό tracklist του δίσκου. Τώρα το τραγούδι καταφέρνει να κυκλοφορήσει στο κοινό, με τα φωνητικά τμήματα της Anne-Marie να είναι αντικατεστημένα από την Steinfeld.

MNEK feat. Hailee Steinfeld - Colour

Back To Top