skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | MØ & Diplo – Sun In Our Eyes

Η MØ και ο Diplo μοιράζονται μαζί μας το εύηχο “Sun In Our Eyes”!

Τίτλος τραγουδιού“Sun In Our Eyes”

Καλλιτέχνης: MØ & Diplo

Μουσική / Στίχοι: MØ, Diplo, King Henry, John Hill, Ilsey Juber

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Forever Neverland”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Η Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, γνωστή ως , είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία της δεύτερης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “Forever Neverland”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αναλογική μορφή της, στις 19 Οκτωβρίου του 2018, μέσω της Columbia Records.

Για τον λόγο αυτό, στην επιφάνεια ήρθε το πρώτο τραγούδι από αυτή, το οποίο φέρει ως τίτλο “Sun In Our Eyes” και αποτελεί μία EDM συνεργασία με τον Diplo, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Κυρίως σε δουλειές του Diplo, η MØ προσέφερε τις φωνητικές της ικανότητες και στη μνήμη μας έρχονται τα τραγούδι “Get It Right” και “Stay Open”.

Το “Sun In Our Eyes” χαρακτηρίζεται για τα electronic στοιχεία του και ήρθε ως follow-up του “Stay Open” που αναφέραμε νωρίτερα και που κυκλοφόρησε την χρονιά που διανύουμε. Το νέο τραγούδι του καλλιτεχνικού duo λέγεται πως είναι το opening track του επερχόμενου δίσκου της MØ, “Forever Neverland”.

Πέρα από το όνομα του Diplo, μερικές ακόμα συνεργασίες περιλαμβάνονται στην επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά. Για του λόγου του αληθές, στο album θα συναντήσουμε ερμηνείες και της επιτυχημένης Charli XCX, η οποία τους τελευταίους μήνες απασχολεί αρκετά τα μουσικά δρώμενα με τις ολοκαίνουριες κυκλοφορίες της.

MØ & Diplo - Sun In Our Eyes

Back To Top