skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mod Sun & Avril Lavigne – Flames

Η Avril Lavigne, ενώνει τις δυνάμεις της με τoν Mod Sun και κυκλοφορούν το single, “Flames”!

Τίτλος τραγουδιού“Flames”

Καλλιτέχνης: Mod Sun & Avril Lavigne

Μουσική / Στίχοι: Avril Lavigne, Derek Smith, John Feldmann

Εταιρεία: Big Noise

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Εάν δεν έχετε ακούσει τον αμερικανικό εναλλακτικό καλλιτέχνη Mod Sun ακόμα, σήμερα είναι η μέρα που τελικά μπορείτε να το κάνετε. Αφού κυκλοφόρησε δύο έντονα singles -τα «Karma» και «Bones»– στα τέλη του 2020, ο Mod Sun κυκλοφόρησε το τρίτο του single, που έχει τίτλο «Flames» και είναι μια συνεργασία με την ίδια την πριγκίπισσα της pop punk, Avril Lavigne!

Ok, ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή -αυτή η συνεργασία προκάλεσε στον κόσμο έντονη φρενίτιδα τους τελευταίους μήνες από τότε που είδαμε τον frontman των Goldfinger και μουσικό παραγωγό John Feldmann σε μια συνομιλία, όπου αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με τον Avril Lavigne. Λίγο αργότερα, οι φωτογραφίες από το studio του duo εμφανίστηκαν σε όλο το Instagram στις οποίες είδαμε και για πρώτη φορά τον Mod Sun!

Το «Flames» σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή της Avril σε ένα τραγούδι μετά από την κυκλοφορία του έκτου studio album της, “Head Above Water”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019. Το τραγούδι είναι ένα emo pop jam που κατευθύνεται προς την πλευρά της μπαλάντας, και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε από το duo, αλλά, μας κάνει!

Mod Sun & Avril Lavigne - Flames

Back To Top