skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Morgan Wallen feat. Chris Stapleton – Only Thing That’s Gone

O Morgan Wallen συνεργάζεται με τον Chris Stapleton στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Only Thing That’s Gone”!

Τίτλος τραγουδιού: “Only Thing That’s Gone”

Καλλιτέχνης: Morgan Wallen feat. Chris Stapleton

Μουσική / Στίχοι: Morgan Wallen, Chase McGill, Matt Dragstrem, Josh Thompson

Εταιρεία: Big Loud Records/Republic Records

Από το LP: “Dangerous: The Double Album”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες προώθησης και μια αλυσίδα διαδικτυακών “διαρροών” -και μάλιστα σε όλη του τη δόξα, καθώς διέρρευσαν και τα 30 τραγούδια του-, το “Dangerous: The Double Album”, το νέο album του Morgan Wallen κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου. Ένα από τα τραγούδια που ίσως περίμεναν να ακούσουν πολλοί είναι το ντουέτο του Wallen με τον Chris Stapleton. Το “Only Thing That’s Gone”, που γράφτηκε από τον Wallen μαζί με τους Matt Dragstrem, Chase McGill και Josh Thompson, παραδίδει μια βαριά δόση country-soul.

Ο Wallen ξεκινά το mid tempo τραγούδι, με τη διήγηση μιας ιστορίας ενός χωρισμού σε έναν συμπαθητικό μπάρμαν. Ο Stapleton μπαίνει αργότερα, παραθέτοντας «εκατό και κάτι αλλαγές» για να κρατήσει το ποτήρι του γεμάτο και να προσφέρει 20$ στο συγκρότημα με την προϋπόθεση πως δε θα παίζουν θλιβερά τραγούδια. Το “Only Thing That’s Gone” βασίζεται σε ένα κιθαριστικό σόλο.

Το “Dangerous: Τhe Double Album” περιλαμβάνει επίσης επιτυχίες του Wallen όπως το “7 Summers” και το “More Than My Hometown”, μαζί με τη δημοφιλής διασκευή του “Cover Me Up” του Jason Isbell. Το album, η συνέχεια του ντεμπούτου του Wallen, “If I Know Me” του 2018, είναι σχεδιασμένο για να τον εντάξει στο πάνθεον των μεγάλων του είδους.

Morgan Wallen feat. Chris Stapleton - Only Thing That's Gone

Back To Top