skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mr Eazi & Major Lazer feat. Nicki Minaj & K4mo – Oh My Gawd

Μία R&B δημιουργία κυκλοφόρησε από τους Mr Eazi και Major Lazer σε συνεργασία με τη Nicki Minaj και τον K4mo, με τίτλο “Oh My Gawd”!

Τίτλος τραγουδιού“Oh My Gawd

Καλλιτέχνης: Mr Eazi & Major Lazer feat. Nicki Minaj & K4mo

Μουσική / Στίχοι: K4MO, Fred again.., Dave Kelly, Anthony Kelly, Mr Eazi, Nicki Minaj, Diplo

Εταιρεία: Mad Decent, Because Music

Από το E.P.: “Something Else”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι βασισμένο στα afrobeat κι R&B στοιχεία είδε το φως της δημοσιότητας στις 11 Σεπτεμβρίου από τον Νιγηριανό τραγουδιστή Mr Eazi και τους Major Lazer. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και “προσέλαβαν” στο πλευρό τους τη Nicki Minaj, αλλά και τον ανερχόμενο K4mo.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Oh My Gawd” και μαζί με την επίσημη πρεμιέρα του κυκλοφόρησε κι ένα ακαταμάχητο dance video, το οποίο θα σε παρακινείσαι να το βάλεις στο repeat. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους K4MO, Fred again.., Dave Kelly, Anthony Kelly, Mr Eazi, Nicki Minaj και Diplo. Όπως αναφέρεται η εν λόγω δημιουργία θα συμπεριληφθεί στο ολοκαίνουριο κι επερχόμενο E.P. του Mr Eazi, με τίτλο “Something Else”, για το οποίο δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Ωστόσο, ως πιθανός μήνας κυκλοφορίας του έχει οριστεί ο Οκτώβριος.

Όσον αφορά τους Major Lazer, το συγκρότημα εξακολουθεί να δουλεύει για το πολύ-αναμενόμενο, τέταρτο album τους, με τίτλο “Lazerism”, το οποίο αποτελεί το follow-up του “Peace Is the Mission” που κυκλοφόρησε το 2015.

Mr Eazi & Major Lazer feat. Nicki Minaj & K4mo - Oh My Gawd

Back To Top