skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Abraham Mateo feat. Sofía Reyes – ¿Qué Ha Pasao’?

Ο Abraham Mateo συνεργάζεται με την Sofía Reyes για χάρη του “¿Qué Ha Pasao’?” Μαζί με το τραγούδι, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού!

Τίτλος τραγουδιού: “¿Qué Ha Pasao’?

Καλλιτέχνης: Abraham Mateo feat. Sofía Reyes

Μουσική / Στίχοι: Abraham Mateo, Angel Batista, Antonio Mateo Chamorro, Jose Alberto Roble, Juan Manuel Frias “Brasa”, Juan Miguel Rubiera, Ronny Jhoan Frias, Sofía Reyes

Σκηνοθεσία: Mike Ho

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, ο Abraham Mateo ξεκίνησε να προωθεί το νέο του υλικό. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο single του, “¿Qué Ha Pasao’?”, για χάρη του οποίου συνέπραξε μουσικά με την Μεξικάνα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Sofía Reyes. Οι δυο τους τραγουδούν αρμονικά τη μελωδική αυτή, latin-pop μπαλάντα. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες σε συνεργασία με τους Angel Batista, Antonio Mateo Chamorro, Jose Alberto Roble, Juan Manuel Frias “Brasa”, Juan Miguel Rubiera και Ronny Jhoan Frias.

Την 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε και το music video αυτού, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου υπογράφει ο Mike Ho. Σε αυτό παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες σε ρόλο ενός ερωτευμένου ζευγαριού. Η σχέση τους με τα ‘πάνω’ και τα ‘κάτω’ της μπαίνει στο στόχαστρο του κινηματογραφικού φακού, προκαλώντας μας να ταυτιστούμε με όλα όσα συμβαίνουν.

Το “¿Qué Ha Pasao’?” αποτελεί ακόμα ένα digital single των δύο καλλιτεχνών και κυκλοφόρησε ως το follow-up του Me Vuelvo Loco για το οποίο ο Mateo συνεργάστηκε με τους CNCO, αλλά και τουR.I.P. Το τελευταίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο της χρονιάς που διανύουμε και η Reyes συνεργάστηκε με τις hit-makers Rita Ora και την Anitta.

Abraham Mateo feat. Sofía Reyes - ¿Qué Ha Pasao'?

Back To Top