skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Anne-Marie feat. Doja Cat – To Be Young

Μία εκρηκτική συνεργασία κυκλοφόρησε από την Anne-Marie και την Doja Cat, με τίτλο “To Be Young”!

Τίτλος τραγουδιού“To Be Young”

Καλλιτέχνης: Anne-Marie feat. Doja Cat

Μουσική / Στίχοι: Teo Halm, Louis Bell, Delacey, Billy Walsh, Doja Cat, Anne-Marie

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: A Major Toms / Asylum Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Μία “μουσική αποκάλυψη” υπήρξε η Doja Cat το προηγούμενο διάστημα σημειώνοντας σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες την ανέδειξαν ως ένα από τα A-List ονόματα της διεθνούς, μουσικής σκηνής και ειδικά του hip-hop κι R&B ρεπερτορίου. Έτσι, λοιπόν, σήμερα η Anne-Marie δράττει την ευκαιρία και παρουσιάζει τη μουσική της σύμπραξη με την hit-maker των “Boss Bitch” και “Say So” (σε συνεργασία με την Nicki Minaj), Amala Ratna Zandile Dlamini, κατά κόσμον Doja Cat.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “To Be Young”, το οποίο είναι βασισμένο στα synth-pop και hip-hop στοιχεία, συνδυάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα στυλ των δύο τραγουδιστριών. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Teo Halm, Louis Bell, Delacey, Billy Walsh, Doja Cat και Anne-Marie, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως λίγες ώρες μετά από την κυκλοφορία του, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού.

Μέσω των social media φρόντισαν οι Anne-Marie και Doja Cat να προωθήσουν τη νέα τους συνεργασία, η οποία αποτελεί το follow-up single των “Birthday” και “Like That” αντίστοιχα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άκρως ενθαρρυντική και μπορείς να απολαύσεις το τελικό αποτέλεσμα παρακάτω.

Anne-Marie feat. Doja Cat – To Be Young

Back To Top