skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Anuel AA, Daddy Yankee, KaRoL G, Ozuna & J Balvin – China

Πέντε μεγάλα ονόματα της reggaton ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ένα ολοκαίνουριο τραγούδι! Ακούστε το “China” από τους Anuel AA, Daddy Yankee, KaRoL G, Ozuna και J Balvin!

Τίτλος τραγουδιού“China”

Καλλιτέχνης: Anuel AA, Daddy Yankee, KaRoL G, Ozuna & J Balvin

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Real Hasta La Muerte

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Οι λάτρεις του reggaeton, θα λατρέψετε τον ολοκαίνουριο ύμνο που μόλις κυκλοφόρησε και έφερε κοντά πέντε τεράστια ονόματα του είδους: Ozuna, Daddy Yankee, Anuel AA, Karol G και J Balvin. Το τραγούδι έχει τίτλο “China” και όπως μπορείτε να φανταστείτε το τραγούδι “ενδυναμώνεται” από ασιατικούς-ethnic ήχους που αναμοχλεύονται με το urban και το reggaeton.

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, στο τραγούδι έχουν χρησιμοποιηθεί και samples από την τεράστια επιτυχία “It Wasn’t Me” που κυκλοφόρησαν ο Τζαμαϊκανός star της reggae, Shaggy μαζί με τον Ricardo “RikRok” Ducent, το 2000.

Η παραγωγή του “China” έγινε από τον Tainy, υπεύθυνο για άλλα σπουδαία τραγούδια όπως η πρόσφατη επιτυχία με τίτλο “Callaíta” του Bad Bunny, o οποίος ίσως είναι και ο μόνος που έλειπε από μια τέτοια συνεργασία!

Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από τις απανταχού διαδικτυακές πλατφόρμες streaming και download ενώ το συνοδευτικό του music video παρουσιάζει την δημοφιλή αυτή ομάδα να διασκεδάζει σε παράξενες τοποθεσίες όπως μια χιονισμένη στάση μετρό, ένα κατάφυτο υπόγειο club, ένα άλλο ανοιχτό club στην εξοχή και μια παραθαλάσσια εξέδρα, (μια τοποθεσία για τον καθένα)!

Anuel AA, Daddy Yankee, KaRoL G, Ozuna & J Balvin - China

Back To Top