skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Anuel AA & Enrique Iglesias – Fútbol y Rumba

Ο Anuel AA και ο Enrique Iglesias ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι “Fútbol y Rumba” και παρουσιάζουν το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Fútbol y Rumba”

Καλλιτέχνης: Anuel AA & Enrique Iglesias

Μουσική / Στίχοι: ​Enrique Iglesias, Anuel AA

Σκηνοθεσία: Alejandro Perez

Εταιρεία: Real Hasta La Muerte, Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Στο νέο music video του Anuel AA και του Enrique Iglesias για το τραγούδι “Fútbol y Rumba” πρωταγωνιστεί ο star του ποδοσφαίρου Lionel Messi και τα παιδιά του ανεβάζοντάς μας τη διάθεση στα ύψη!

Τη νέα της συνεργασία σύστησαν στις 29 Μαΐου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ο Anuel AA και ο Enrique Iglesias για το νέο, reggaeton single τους “Fútbol y Rumba”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες. Μαζί με το τραγούδι το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού στο οποίο θαυμαστή είναι η παρουσία του αστέρα της FC Barcelona, Lionel Messi, με τη συνοδεία των γιων του Thiago, Mateo και Ciro. Χωρός, παιχνίδια κι “ανεβασμένη” διάθεση είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου υπογράφει ο Fernando Pérez.

Αξίζει να αναφέρουμε κάπου εδώ πως δεν είναι η δεύτερη φορά που απολαμβάνουμε τον παίκτη του ποδοσφαίρου να πρωταγωνιστεί σε μουσικό video, μιας και πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο video του “Antes que el mundo se acabe” του Residente, μαζί με τη σύζυγό του Antonella Roccuzzo.

Anuel AA & Enrique Iglesias - Fútbol y Rumba

Back To Top