skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Aris x O Neil x Crosby – Lies

H Aris συνεργάζεται με τους O Neil και Crosby στο νέο single “Lies”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lies”

Καλλιτέχνης: Aris x O Neil x Crosby

Μουσική/Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Aris, η Ρουμάνα τραγουδίστρια που έχει γίνει γνωστή με τις επιτυχίες της “SOS”, “Stop” και “Streets of Paris” επέστρεψε με το νέο της single. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Lies” και είναι σε συνεργασία με τους Ρώσσους DJs, O’Neil και Crosby.

Το track μεταδίδει ένα μήνυμα σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη δική τους ευτυχία επειδή είναι πολύ ερωτευμένοι με λάθος ανθρώπους και οι οποίοι δεν είναι ειλικρινείς και συνεχίζουν να πληγώνουν.

Δ.Τ.

Η Aris (Larisa Mirabela Ciortan) είναι μια Ρουμάνα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Resita (Caras-Severin County). Σε ηλικία 7 ετών άρχισε να μαθαίνει πιάνο στο Γυμνάσιο Τέχνης «Sabin Pautza» και 2 χρόνια αργότερα άρχισε να μαθαίνει φωνητική, κλασική μουσική στο Popular School of Arts Re șița (όπου αποφοίτησε μετά από 3 χρόνια και έγινε η νεότερη φοιτήτρια που τελείωσε ποτέ μαθήματα όπερας) και επίσης pop μουσική με τη μητέρα της – Gina Tanase που ήταν επίσης τραγουδίστρια και είναι coach φωνητικής της μέχρι τώρα).

Έγινε γνωστή στο ρουμανικό κοινό μέσα από το X-Factor της χώρας της, το 2011 ενώ έχει επιχειρήσει να εκπροσωπήσει τη Ρουμανία δύο φορές στην Eurovision χωρίς όμως να καταφέρνει να κερδίσει το εισιτήριο στον μεγάλο εθνικό τελικό.

CNCO - Hero

Back To Top