skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Bastille feat. Alessia Cara – Another Place

Οι Bastille συνεργάζονται με την Alessia Cara για το “Another Place” single τους!

Τίτλος τραγουδιού: “Another Place”

Καλλιτέχνης: Bastille feat. Alessia Cara

Μουσική / Στίχοι: Alessia Cara, Dan Smith

Σκηνοθεσία: Virgin Records

Εταιρεία: Virgin Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μία νέα version από το single τους “Another Place” επέλεξαν να φέρουν στο προσκήνιο οι Bastille και για τον λόγο αυτό προσέλαβαν στο πλευρό τους την επιτυχημένη Alessia Cara. Τα ιδιαίτερα φωνητικά της νεαρής τραγουδίστριας εναρμονίζονται πλήρως με το υπόλοιπο αποτέλεσμα, το οποίο είναι μία εύρυθμη, alternative rock δημιουργία. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε κι ένα σουρεαλιστικό music video. Σε αυτό, λοιπόν, παρακολουθούμε τον frontman του συγκροτήματος Dan Smith να προσπαθεί να φτιάξει ένα σπίτι που καταρρέει, ενώ η Alessia Cara παρουσιάζεται ως μία γιγαντιαία μορφή που το περικυκλώνει.

Σχετικά με το τραγούδι και τη νέα version αυτού, ο Dan Smith ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Πάντοτε άκουγα το ‘Another Place’ ως ένα ντουέτο και ήθελα να είναι μία ιστορία που θα ειπωθεί από δύο διαφορετικές οπτικές. Είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ, εκτός των mixtapes, αλλά είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Alessia. Η φωνή και το γράψιμό της είναι τόσο διαφορετικά κι άψογα και το στείλαμε σε εκείνη για να το δει, εάν ήθελα να ‘πηδήξει’ μέσα σε αυτό μαζί μας”.

Η original version του τραγουδιού περιλαμβάνεται στο νέο album των Bastille, Doom Days, που κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου.

Bastille feat. Alessia Cara – Another Place

Back To Top