skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Becky G feat. Myke Towers – DOLLAR

Η Becky G συνεργάζεται με τον Myke Towers στο τραγούδι “DOLLAR” και παρουσιάζουν το music video του!

Τίτλος τραγουδιού“DOLLAR”

Καλλιτέχνης: Becky G feat. Myke Towers

Μουσική / Στίχοι: Andrea Mangiamarchi, Daniel Ignacio Rondon, Edgar Semper, Hector Ramos Carbia, Jose M. Reyes Diaz, Luian Malavé Nieves, Michael Torres Monge, Nathaniel Campany, Orlando J. Cepeda Matos, Rafa Rodriquez, Rebbeca Marie Gomez, Xavier Semper

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Kemosabe Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Το 2018 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της Becky G και την ίδια πορεία φαίνεται πως ακολουθεί και τη χρονιά που διανύουμε. Έχοντας κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πέντε digital singles, μερικά από τα οποία αποτελούν σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Maluma και οι Digital Farm Animals, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμα μία.

Αυτή τη φορά η 22χρονη τραγουδίστρια συμπράττει μουσικά με τον Αμερικανό rapper, Myke Towers. Το τραγούδι έχει τίτλο “DOLLAR” και είναι όλο γραμμένο στα ισπανικά. Στη μουσική και τους στίχους του συνεργάστηκε πληθώρα καλλιτεχνών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Becky G. Κινούμενο σε hip hop και pop μουσικές αναφορές, το “DOLLAR” ήρθε ως μία ‘πιασάρικη’ δημιουργία συστήνοντάς μας τον Myke Towers. Το εν λόγω single μάλιστα κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Que Me Baile”, για το οποίο η Becky G συνεργάστηκε με το Κολομβιανό, hip hop συγκρότημα ChocQuibTown. Πέρα από αυτά, μαζί με το τραγούδι στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού, όπου παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες να απολαμβάνουν στο έπακρο τα χρήματα που τους προσφέρονται.

Μία σημαντική στιγμή στην καριέρα της νεαρής τραγουδίστριας σημειώνεται τη φετινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, ενώ τόσα χρόνια έχει υπάρξει ως opening act σε περιοδείες γνωστών καλλιτεχνών (Demi Lovato, Katy Perry, Fifth Harmony κι Enrique Iglesias) ήρθε η ώρα που θα πραγματοποιήσει τη δική της περιοδεία. Ευρώπη κι Αμερική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστές επιτυχίες της Becky G λοιπόν.

Becky G feat. Myke Towers - DOLLAR

Back To Top