skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Bono, will.i.am, Jennifer Hudson & Yoshiki – Sing For Life

O Bono μαζί με τον will.i.am, την Jennifer Hudson και τον Yoshiki, παρουσιάζουν τη συνεργασία τους “Sing For Life” με σκοπό την συμπαράσταση σε όλους όσους βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού!

Τίτλος τραγουδιού“Sing For Life

Καλλιτέχνης: Bono, will.i.am, Jennifer Hudson & Yoshiki 

Μουσική / Στίχοι: Bono, will.i.am, Jennifer Hudson, Yoshiki

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: –

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Ο Bono των U2 προσάρμοσε το τραγούδι του που αφιέρωσε στην Ιταλία και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη που υποφέρει από την πανδημία του κοροναϊού. Σε συνεργασία με τους Will.i.am, Jennifer Hudson και Yoshiki, το τραγούδι που βασίζεται στην ίδια μελωδία και στίχους όπως και η μπαλάντα για πιάνο “Let Your Love Be Known”, την οποία ο Bono παρουσίασε μέσα από τα social media του την περασμένη εβδομάδα, επανέρχεται πλέον τελειοποιημένη με τίτλο “Sing For Life”.

Το music video για το νέο αυτό τραγούδι παρουσιάζει τους τέσσερις καλλιτέχνες να το ερμηνεύουν μαζί, με γυρίσματα που έκανε ο καθένας ξεχωριστά από το σπίτι του. Ο κάθε ένας από αυτούς αντικατοπτρίζει τους φόβους που αντιμετωπίζουν τα αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο καθώς η πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται.

“Αυτό το τραγούδι δημιουργήθηκε για να φέρει ΧΑΡΆ… Σε εποχές όπως αυτές, οι δημιουργικοί άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται… Είτε είσαι επιστήμονας υπολογιστών, μηχανικός, θεραπευτής ή δάσκαλος, μόνο και μόνο επειδή είμαστε αυτο-απομονωμένοι ή σε καραντίνα δεν σημαίνει ότι είστε μόνοι σας… Η ομορφιά της διεθνούς σύνδεσης είναι ότι κανείς δεν είναι μόνος στο διαδίκτυο! Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να είστε δημιουργικοί και να συνεργάζεστε εξ αποστάσεως για την επίλυση προβλημάτων… Ένα υγιές σώμα σημαίνει επίσης ένα υγιές μυαλό…”, γράφει σε συνοδευτικό του μήνυμα ο will.i.am.

Bono, will.i.am, Jennifer Hudson & Yoshiki - Sing For Life

Back To Top