skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Boyz II Men, 윤민수 YUN MIN SOO – Love me once again (미워도 다시 한 번)

Οι Boyz II Men συνεργάζονται με τον 윤민수 YUN MIN SOO των Vibe στη διασκευή του τραγουδιού τους “Love me once again (미워도 다시 한 번)”

Τίτλος τραγουδιού“Love me once again (미워도 다시 한 번)”

Καλλιτέχνης: Boyz II Men, 윤민수 YUN MIN SOO

Μουσική/Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: 메이저나인, GROOVL1N

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Το αγαπημένο συγκότημα της R&B της δεκαετίας του 90, οι  Boyz II Men προετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στην Ν. Κορέα. Το έναυσμα των σχεδίων του συγκροτήματος ήρθε με την αγγλική έκδοση του “미워도 다시 한 번 (Love Me Once Again)” που πρωτοκυκλοφόρησε to 2002 από το δημοφιλές μουσικό duo της χώρας, τους Vibe.

Η νέα εκδοχή του “Love Me Once Again” μας παρουσιάζει επίσης την όμορφη χημεία ανάμεσα στις φωνές των Boyz II Men και του Yoon Min Soo (τραγουδιστή των Vibe) που συμμετέχει στην εν λόγω διασκευή. Το cover συνοδεύεται από ένα animated music video σε μορφή manga για να ταιριάζει με την όλη αισθητική του τραγουδιού.

To συγκρότημα που έφτασε στο Νο.1 των charts με επιτυχίες όπως “End of the Road”, “I’ll Make Love to You”, “On Bended Knee”, “It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday” και “One Sweet Day” (με την Mariah Carey), επανέρχεται με σκοπό να κατακτήσει για άλλη μια φορά τον πλανήτη και αυτή τη φορά με φόρα από την Ανατολή. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της επόμενης δισκογραφικής τους αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Boyz II Men, 윤민수 YUN MIN SOO - Love me once again (미워도 다시 한 번)

Original Version: VIBE (바이브) - Love Me Once Again (미워도 다시 한번) (2002)

Back To Top