skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Captain Tom Moore, Michael Ball & The NHS Voices of Care Choir – You’ll Never Walk Alone

Γνωρίστε τον 100ετή παππού που έφτασε στο Nο.1 των charts διασκευάζοντας το «You’ll never walk alone»!

Τίτλος τραγουδιού“You’ll Never Walk Alone”

Καλλιτέχνης: Captain Tom Moore, Michael Ball & The NHS Voices of Care Choir 

Μουσική / Στίχοι: Richard Rodgers, Oscar Hammerstein II

Πρώτη Εκτέλεση: Claramae Turner (1945)

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: UMG/Decca/Concord Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ο βρετανός παππούς Tom Moore, ο οποίος κλείνει τα 100 στις 30 Απριλίου, έγινε ο γηραιότερος καλλιτέχνης που έφτασε στο Νο. 1 των charts στη χώρα του με τη διασκευή στο “You’ll Never Walk Alone”, για την οποία συνεργάστηκε με τον Michael Ball και τη χορωδία NHS Voices of Care.

Το single, που κυκλοφόρησε για να συγκεντρώσει χρήματα για το NHS, έφτασε τις 82.000 πωλήσεις φτάνοντας στην κορυφή του chart πιο γρήγορα από κάθε άλλο τραγούδι μέχρι στιγμής για το 2020. Κατάφερε μάλιστα να εκτοπίσει την επιτυχία του The Weeknd, “Blinding Lights” στη 2η θέση με 69.000 πωλήσεις.

Ο γλυκύτατος παππούς, ο οποίος έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 28 εκατομμύρια λίρες τις τελευταίες εβδομάδες για το προσωπικό του NHS, δήλωσε σχετικά με το ευτυχές αυτό γεγονός: «Τα εγγόνια μου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφτασα στο νο 1!». Ευχαρίστησε τον Ball, τη χορωδία, εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια που διευκόλυναν την κυκλοφορία και το κοινό. “Είμαστε μαζί σε αυτό και είμαι πάντα ευγνώμων για την υποστήριξή σας. Και αυτό αποδεικνύει ότι: δεν θα περπατήσετε ποτέ μόνοι».

Το “You’ll Never Walk Alone” είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε το 1945 από τον Αμερικανό συνθέτη Richard Rodgers και το στιχουργό Oscar Hammerstein II για το musical «Carousel». Το τραγούδι έγινε διάσημο σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες, και κυρίως η Liverpool FC, να θεωρούν το τραγούδι ως ύμνο της ομάδας τους.

Το τραγούδι είναι επίσης το πρώτο Νο.1 single του Ball ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του: «Αυτό είναι το πιο εξαιρετικό πράγμα, μια από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου, αλλά δεν αφορά εμένα, είναι για τον Λοχαγό Tom. Σας ευχαριστώ που του δώσατε το Νο.1 στα 100α γενέθλιά του. Είστε οι καλύτεροι, ο Θεός να σας ευλογεί”.

Ο Martin Talbot, διευθύνων σύμβουλος της Official Charts Company, δήλωσε ότι δεν υπήρχε «σχεδόν τίποτα» μεταξύ του Moore και των αντίστοιχων τραγουδιών του Weeknd έως την περασμένη Πέμπτη. Ακόμα και ο Abel Tesfaye (The Weknd) με πρόσφατο tweet του ενθάρρυνε τους fans να υποστηρίξουν τον Moore. «Σας στηρίζουμε», έγραψε. Ο Moore ευχαρίστησε τον Καναδό star της R&B για την «ευγενική του χειρονομία».

Οι πωλήσεις από το single θα προσμετρηθούν στα εκατομμύρια λιρών που έχει ήδη συγκεντρώσει ο Moore για το NHS, αφού εδώ και καιρό ξεκίνησε να περπατά 100 μέτρα στον κήπο του κάθε μέρα μέχρι τις 30 Απριλίου. Αρχικά ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα με την ελπίδα να συγκεντρώσει 1.000 £. Ο πρίγκιπας William ως φόρο τιμής στον Moore, τον αποκάλεσε «άνθρωπος-μηχάνημα συγκέντρωσης χρημάτων».

Captain Tom Moore, Michael Ball & The NHS Voices of Care Choir - You'll Never Walk Alone

Back To Top