skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Cardi B feat. Megan Thee Stallion – WAP

Μία εκρηκτική συνεργασία ήρθε από τις rapper Cardi B και Megan Thee Stallion, με τίτλο “WAP”, συνοδευμένη από το σχεδόν “απαγορευμένο” music video της!

Τίτλος τραγουδιού: “WAP”

Καλλιτέχνης: Cardi B feat. Megan Thee Stallion

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Colin Tilley

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Δύο sexy παρουσίες της hip hop μουσικής σκηνής συνέπραξαν μουσικά για χάρη ενός νέου single. Ο λόγος γίνεται για τις Αμερικανίδες Cardi B και Megan Thee Stallion, οι οποίες ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για χάρη του ολοκαίνουριου “WAP”. Ήδη από τον περασμένο Μάιο, η Cardi B ξεκίνησε να προωθεί τη νέα της δουλειά, χωρίς να δίνει ιδιαίτερες πληροφορίες στο κοινό της. Όλα αυτά μέχρι τις 3 Αυγούστου όταν ανακοινώθηκε ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται η Megan Thee Stallion.

Στις 7 Αυγούστου, λοιπόν, το φως της δημοσιότητας είδε το εν λόγω τραγούδι, συνοδευμένο από το music video του. Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Colin Tilley, οι δύο καλλιτέχνιδες λικνίζονται άκρως αισθησιακά στον ρυθμό του τραγουδιού, φορώντας εκκεντρική ενδυμασία και προκαλώντας τα βλέμματα του κοινό με τις κινήσεις τους.

Το “WAP”, λοιπόν, κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Yes”, για χάρη του οποίου η Cardi B συνεργάστηκε με τους Fat Joe και Anuel AA. Από την άλλη πλευρά, μπορεί η Megan Thee Stallion να είναι ενεργή στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το 2017, σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως κατάφερε να αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα με τραγούδια όπως τα “Big Ole Freak”, “Cash Shit” και φυσικά το “Savage” το οποίο απολαύσαμε και μέσα από τη συνεργασία της με την Beyonce.

Cardi B feat. Megan Thee Stallion - WAP

Back To Top