skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Carlos Vives & Ricky Martin – Canción Bonita

Ο Carlos Vives και ο Ricky Martin παρουσιάζουν την νέα τους συνεργασία για το Πουέρτο Ρίκο, “Canción Bonita”!

Τίτλος τραγουδιού“Canción Bonita

Καλλιτέχνης: Carlos Vives & Ricky Martin

Μουσική/Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Carlos Pérez

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Το “Canción Bonita” είναι μια δήλωση αγάπης για το Πουέρτο Ρίκο, μια γοητευτική ιστορία που διαρκεί από τότε που ο Carlos Vives και ο Ricky Martin συναντήθηκαν πριν από πολλά χρόνια στο νησί, το οποίο ενέπνευσε αρκετές από τις μουσικές επιτυχίες τους και τους ενώνει εδώ και χρόνια.

Το single, είναι «μια ισχυρή συνάντηση των ήχων της Κολομβίας και του Πουέρτο Ρίκο σε ένα μόνο τραγούδι», πρόσθεσε η δήλωση. “Ελπίζω ότι αυτό το τραγούδι φτάνει στις καρδιές των ανθρώπων και ότι ο κόσμος γνωρίζει την ομορφιά του Σαν Χουάν, τη σημασία του στη μουσική για τα σύγχρονα ρεύματα, τους απίστευτους ανθρώπους του και την ομορφιά ενός από τα πιο καταπληκτικά μέρη στον κόσμο”, είπε ο Vives.

«Πάντα θέλω να επιστρέφω στο Σαν Χουάν, αλλά να επιστρέψω αυτή τη φορά με τον Ricky για να τραγουδήσουμε και να δηλώσουμε την αγάπη μας για (την πόλη) αυτή, είναι μια ανάμνηση για μια ζωή. Αν θέλετε να μάθετε γιατί οι Πορτορικανοί καλλιτέχνες είναι τόσο χαρισματικοί και επιτυχημένοι, περπατήστε στο Σαν Χουάν μαζί μας ακούγοντας το “Canción Bonita””, πρόσθεσε.

Τα ζωντανά χρώματα, η μεταδοτική ενέργεια, τα θετικά vibes και ακόμη και η ζεστασιά του “La Isla del Encanto” είναι πολλά από τα στοιχεία που εμφανίζονται και στο music video του 

“Canción Bonita”, που σκηνοθετήθηκε από τον Πορτορικανό Carlos Pérez το οποίο γυρίστηκε στο Old San Juan, στο εμβληματικό του μπαρ El Batey  και στην παράκτια και τουριστική περιοχή Piñones, στη Loíza (βόρεια), επισημαίνοντας την αισθητική, τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.

Επίσης, στις 15 Απριλίου, οι Vives και Martin θα παρουσιάσουν το “Canción bonita” ζωντανά στα έκτα ετήσια βραβεία μουσικής της Λατινικής Αμερικής που θα πραγματοποιηθούν στο BB&T Center στο Sunrise (Φλόριντα, ΗΠΑ).

Carlos Vives & Ricky Martin - Canción Bonita

Back To Top