skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | CNCO feat. Manuel Turizo – Pegao

Οι CNCO συνεργάζονται με τον Manuel Turizo για το τραγούδι τους “Pegao”, το οποίο συνοδεύεται από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Pegao”

Καλλιτέχνης: CNCO feat. Manuel Turizo

Μουσική / Στίχοι: Jacobo Duque, Santiago Mesa, Camilo Chahín Ramírez, Davie Caicedo Acosta, Juan Diego Medina, Julián Turizo, Manuel Turizo

Σκηνοθεσία: Nuno Gomes

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το E.P.: “QQS”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 11 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Όντες νικητές του πρώτου κύκλου του τηλεοπτικού διαγωνισμού “La Banda”, οι CNCO υπέγραψαν το 2016 ένα πενταετές συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Sony Music Latin. Έχοντας “χτίσει”, λοιπόν, γερές βάσεις οι CNCO δεν απογοήτευσαν στιγμή το κοινό τους και σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018 με τίτλο CNCO. Ένα χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου, το πενταμελές boy-band είναι ξανά στο προσκήνιο με το πρώτο E.P. του με τίτλο “Que Quiénes Somos”.

Ήδη από το εν λόγω εγχείρημα έχουμε απολαύσει τα singles De Cero, Ya Tú Sabes και La Ley, ενώ ήρθε η ώρα να ακούσουμε το ολοκαίνουριο “Pegao”. Πρόκειται για τη μία και μοναδική συνεργασία που πραγματοποίησαν οι CNCO για το E.P. με τον Κολομβιανό, reggaeton τραγουδιστή Manuel Turizo. Όπως είναι εύλογο το τραγούδι αποτελεί μία ρυθμική, latin-pop, με reggaeton στοιχεία δημιουργία.

Μαζί με το τραγούδι, στις 11 Οκτωβρίου στο προσκήνιο ήρθε και το music video του τραγουδιού, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο Nuno Gomes. Σε αυτό παρακολουθούμε τους έξι καλλιτέχνες να ερωτοτροπούν με τις αγαπημένες τους και να περνούν ευχάριστα στη νυχτερινή ζωή της. Κάτι γνώριμο για τα δεδομένα των CNCO.

CNCO feat. Manuel Turizo - Pegao

Back To Top