skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | CNCO & Prince Royce – Llegaste Tú

Οι CNCO συνεργάζονται με τον Prince Royce στο ολοκαίνουριο single τους “Llegaste Tú”!

Τίτλος τραγουδιού“Llegaste Tú”

Καλλιτέχνης: CNCO & Prince Royce

Μουσική / Στίχοι: Prince Royce, Silverio Lozada, Mario Cáceres, Oscarcito, David Macias, Oscar Silinas, Juan Silinas

Εταιρεία: Sony Music Entertainment US

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

To επιτυχημένο boy-band που έχει συνεπάρει -κυρίως- το θηλυκό του πλανήτη και ακούει στο όνομα CNCO επανέρχεται με μια ολοκαίνουρια επιτυχία. Το “Llegaste Tú”  κυκλοφόρησε από την Sony Music Entertainment US Latin και είναι συνεργασία με τον Αμερικανό-Δομινικανό superstar Prince Royce. Το τραγούδι αναμένεται να παρουσιαστεί ζωντανά στο κοινό στα μουσικά βραβεία Latin AMAs, ωστόσο το συγκρότημα μας το παρουσίασε λίγο νωρίτερα από το προκαθορισμένο και μάλιστα οτπικοποιημένο.

Το συνοδευτικό του music video, είναι γεμάτο χρώματα, εξωτικά τοπία, αιθέριες υπάρξεις και προκαλεί μια παρεΐστικη διάθεση που σίγουρα θα σε κάνει να το δεις μέχρι τέλους!

Τα νέα όμως δεν σταματούν εκεί! Το συγκρότημα έχει ήδη ηχογραφήσει μια νέα έκδοση της προηγούμενης μεγάλης του επιτυχίας, “Hey DJ” έχοντας στο πλευρό τους, την Meghan Trainor και τον Sean Paul! Ακόμα όμως δεν υπάρχει κάποια γνωστή ημερομηνία για την κυκλοφορία αυτής της απίστευτης συνεργασίας, αλλά σίγουρα οι fans βρίσκονται σε μια ευχάριστη αναμονή!

Το ισπανόφωνο συγκρότημα δημιουργήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του, το 2015 όταν κέρδισαν στο talent show του Univision “La Banda”. Το σχηματισμό τους είχε προτείνει ο Simon Cowell.

CNCO & Prince Royce - Llegaste Tú

Back To Top