skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Dan + Shay feat. Justin Bieber – 10,000 Hours

Το μουσικό, country duo Dan + Shay συμπράττει με τον Justin Bieber για το τραγούδι “10,000 Hours”!

Τίτλος τραγουδιού: “10,000 Hours

Καλλιτέχνης: Dan + Shay, Justin Bieber

Μουσική / Στίχοι: Dan Smyers, Jason Boyd, Jessie Jo Dillon, Jordan Reynolds, Justin Bieber, Shay Mooney

Εταιρεία: Warner Music Nashville

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Οι Dan + Shay είναι ένα country duo από το Nashville των Η.Π.Α. Όντες ενεργοί από το 2012, έχουν στη δισκογραφία τους τρία ολοκληρωμένα studio albums, με το πιο πρόσφατο να έχει τίτλο “Dan + Shay” (2018). Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο μισό του 2019, οι πολυ-βραβευμένοι Dan + Shay σύναψαν μία μοναδική συνεργασία με το pop icon, Justin Bieber. Οι τρεις καλλιτέχνες συνέπραξαν αρμονικά για χάρη της μελωδικής pop μπαλάντας, “10,000 Hours”. Πρόκειται για μία δημιουργία , την οποία υπογράφουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, μαζί με τους Jason Boyd, Jessie Jo Dillon και Jordan Reynolds.

Το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου, ως το follow-up του remix που πραγματοποίησε ο Bieber στο hit single “Bad Guy” της Billie Eilish. Μπορεί ο νεαρός καλλιτέχνης να απασχολεί ιδιαιτέρως τα media με την προσωπική του ζωή, ωστόσο ο ίδιος σαν σωστός ‘στρατιώτης’ παραμένει πιστός στη δουλειά του, προκαλώντας την ικανοποίηση του κοινού του.

Από τη δική τους την πλευρά οι Dan + Shay αυτή την περίοδο βρίσκονται εκτός. Από τις 23 Οκτωβρίου όμως και για περιορισμένες ημερομηνίες μέχρι και τον ερχόμενο Ιούλιο πρόκειται να εμφανιστούν σε διάφορα venues της Αυστραλίας παρουσιάζοντας το μοναδικό υλικό τους.

Το τρίο κυκλοφόρησε παράλληλα και το συνοδευτικό music video για το “10.000 Hours”. Σε αυτό βλέπουμε τη σύζυγο του Justin, Hailey Baldwin, τη σύζυγο του Shay, Hannah και τη σύζυγο του Dan, Abby, να κατέχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα ζευγάρια μοιράζονται ρομαντικές στιγμές καθώς οι άντρες τους τους τραγουδούν τους στίχους των τραγουδιών.

Dan + Shay feat. Justin Bieber - 10,000 Hours

Back To Top