skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | David Bisbal & Carrie Underwood – Tears Of Gold

Μία ανεπανάληπτη συνεργασία είδε το φως της δημοσιότητας για το δίγλωσσο single “Tears Of Gold” και τους David Bisbal και Carrie Underwood, συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού“Tears Of Gold

Καλλιτέχνης: David Bisbal & Carrie Underwood

Μουσική / Στίχοι: David Bisbal, Carrie Underwood

Σκηνοθεσία: Alexis Morante

Εταιρεία: Universal Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα καριέρα της η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, Carrie Underwood, ερμηνεύει ένα δίγλωσσο τραγούδι δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ντουέτο με τον Ισπανό τραγουδιστή David Bisbal. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνοντας τις δυνάμεις τους έφεραν στο προσκήνιο μία εμβληματική, “ανεβαστική” pop δημιουργία που ακούει στον τίτλο “Tears Of Gold”. Οι μουσικές “πινελιές” και των δύο εναρμονίζονται άψογα και το τελικό αποτέλεσμα κυκλοφορεί από τις 3 Δεκεμβρίου μέσω της Universal Music Group.

Για χάρη του single, ο Bisbal και η Underwood παρουσίασαν το music video του κι ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alexis Morante παρακολουθούμε μία παραμυθένια οπτικοποίηση με βασικό της χαρακτηριστικό τα “δάκρυα από χρυσάφι”. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες, με τους δύο καλλιτέχνες να συνυπάρχουν τόσο σε μία γεμάτη από φως αποθήκη, αλλά και σε μία ταράτσα με θέα τη μεγαλούπολη.

“Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη συνεργασία,” δήλωσε ο Bisbal, συμπληρώνοντας: “(Η Carrie) έδειξε μεγάλο θαυμασμό για την ισπανική γλώσσα με τα υπέροχα φωνητικά της στο κομμάτι και έχω την τιμή να συνεργαστώ μαζί της στο πρώτο της δίγλωσσο τραγούδι”.

David Bisbal & Carrie Underwood - Tears Of Gold

Back To Top