skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Dimitri Vegas & Like Mike, Afro Bros & Sebastian Yatra feat. Camilo & Emilia – Boomshakalaka

Μία εκρηκτική συνεργασία ήρθε από τους Dimitri Vegas & Like Mike σε συνεργασία με τους Afro Bros, τον Sebastian Yatra και τους Camilo κι Emilia!

Τίτλος τραγουδιού: “Boomshakalaka

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & Like Mike, Afro Bros & Sebastian Yatra feat. Camilo & Emilia

Μουσική / Στίχοι: Sharif Badloe, Ricky Montaner, Rashid Badloe, Michael Thivaios, Dimitri Thivaios, Camilo, Sebastián Yatra, etc

Σκηνοθεσία: Daniel Duran

Εταιρεία: Smash The House

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

“Boomshakalaka” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι επέλεξαν να συνεργαστούν με πληθώρα καλλιτεχνών από το διεθνές, μουσικό προσκήνιο. Στο πλευρό, λοιπόν, του διδύμου “φωτιά”, που έχει “οργώσει” τα decks σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις, βρίσκονται οι Afro Bros., ο Sebastián Yatra, ο Κολομβιανός τραγουδιστής Camilo και η Αργεντίνα τραγουδίστρια Emilia Mernes, κατά κόσμον Emilia. Το εν λόγω, λοιπόν, τραγούδι συνδυάζει μουσικά στοιχεία για όλα τα γούστα από EDM ως reggaeton και dance-pop ως hip hop.

Μαζί με το τραγούδι, στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού, όπου παρακολουθούμε όλους τους καλλιτέχνες να λικνίζονται στον ρυθμό του, όντες σε έναν underground χώρο. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Daniel Duran.

Όσον αφορά τη μουσική σύμπραξη των Dimitri Vegas & Like Mike με τους Afro Bros. αξίζει να σημειώσουμε πως πέτυχε από τη συμμετοχή των δεύτερων στο hit single “Instagram”, για χάρη του οποίου συνεργάστηκαν επίσης με τον David Guetta, τη Natti Natasha και τον Daddy Yankee.

Για όσους τώρα δεν γνωρίζουν, ο Camilo και η Emilia είναι δύο ανερχόμενα ονόματα της reggaeton και latin pop μουσικής σκηνής, που από τις αρχές του έτους έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές.

Dimitri Vegas & Like Mike, Afro Bros & Sebastian Yatra feat. Camilo & Emilia - Boomshakalaka

Back To Top