skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Dimitri Vegas & Like Mike x Armin van Buuren x W&W – Repeat After Me

Ο Armin van Buuren συναντά τα μουσικά duos των Dimitri Vegas & Like Mike και W&W στο τραγούδι “Repeat After Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Repeat After Me”

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & Like Mike x Armin van Buuren x W&W

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Wissam Abdallah

Εταιρεία: Armin Audio B.V./Armada Music B.V.

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 11 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

H προηγούμενη ήταν μια συναρπαστική εβδομάδα για τον Armin van Buuren! Ο Ολλανδός θρύλος της trance, ξεπούλησε και τα 35.000 εισιτήρια του A State Of Trance 900 Festival, έξι εβδομάδες πριν από την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Εκτός από αυτό, κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουριο single, το οποίο είναι μια τεράστια συνεργασία με τους W&W και τους Dimitri Vegas & Like Mike. Το τραγούδι έχει τίτλο “Repeat After Me”.

Ο Armin van Buuren παρουσίασε το τραγούδι για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Tomorrowland το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κράτησε την “ταυτότητα” κρυφή. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα μάθαμε μέσω του Reddit ότι το τραγούδι ήταν (πράγματι) μια συνεργασία  με τους Ολλανδούς συναδέλφους του W&W και τους superstars του είδους Dimitri Vegas & Like Mike και ότι θα κυκλοφορούσε τον Ιανουάριο του 2019 μιας και γνώρισε ενθουσιώδεις αντιδράσεις από το κοινό του Tomorrowland.

Το “Repeat After Me” συνδυάζει άψογα τους ήχους που είναι σήμα-κατατεθέν του εκάστοτε DJ που συμμετέχει σε αυτό και το σίγουρο είναι πως πρόκειται να ξεσηκώσει τα πλήθη στα απανταχού clubs και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο την ερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι. Είναι ένα πολύ ενεργητικό τραγούδι, με future bass, progressive και hard trance στοιχεία, δημιουργώντας μία από τις πιο ισχυρές κυκλοφορίες που σημειώθηκαν ποτέ στο μουσικό αυτό είδος.

Η κυκλοφορία του “Repeat After Me” έρχεται συνοδευόμενη με ένα εντυπωσιακό music video, σε σκηνοθεσία του Wissam Abdallah, το οποίο δείχνει όλους τους εμπλεκόμενους DJs σε δράση σε διάφορα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

Dimitri Vegas & Like Mike x Armin van Buuren x W&W - Repeat After Me

Back To Top