skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | DJ Snake, J. Balvin, Tyga – Loco Contigo

DJ Snake, J. Balvin, Tyga συνεργάζονται για πρώτη φορά για το τραγούδι “Loco Contigo”!

Τίτλος τραγουδιού“Loco Contigo”

Καλλιτέχνης: DJ Snake, J. Balvin, Tyga

Μουσική / Στίχοι: DJ Snake, Justin Quiles, J Balvin & Tyga

Σκηνοθεσία: Colin Tilley

Εταιρεία: Geffen Records/Universal Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο DJ Snake έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους παραγωγούς που φιλοδοξεί να κατακτά τα charts κάθε καλοκαίρι. Μετά από το “Enzo” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, σε συνεργασία με τους Sheck Wes, 21 Savage , Offset και Gucci Mane, επανέρχεται με μια ακόμα “καυτή” συνεργασία. Έτσι μας παρουσιάζει ένα ακόμα καλοκαιρινό hit έχοντας στο πλευρό του αυτή τη φορά τον Tyga και τον J Balvin. Το “Loco Contigo” είναι επιτέλους εδώ και μάλιστα οπτικοποιημένο!

Το music video είναι σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο Colin Tilley, που είναι γνωστός για παλιότερες δουλειές του με καλλιτέχνες όπως οι Kendrick Lamar, Rihanna και Nicki Minaj. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι τρεις ερμηνευτές του σε συνεργασία με τον Justin Quiles (Yandel, Nacho, Maluma, J Alvarez).

Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό latin-pop anthem που σίγουρα θα φέρει και πάλι τον DJ Snake, τον Tyga και τον J Balvin, στις πρώτες θέσεις των απανταχού charts!

Ο DJ Snake, θα βρεθεί στις 10 Ιουλίου μαζί με τον J Balvin την Πλατεία Νερού στο Primer Music Festival 2019 όπου αναμένεται να παρουσιάσουν ζωντανά το ολοκαίνουργιο «Loco Contigo».

DJ Snake, J. Balvin, Tyga - Loco Contigo

Back To Top