skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Dolly Parton & Michael Bublé – Cuddle Up, Cozy Down Christmas

Η Dolly Parton συμπράττει με την απόλυτη φωνή των Χριστουγέννων, τον Michael Bublé, για χάρη του νέου single, “Cuddle Up, Cozy Down Christmas”, και παρουσιάζουν το animated music video του!

Τίτλος τραγουδιού“Cuddle Up, Cozy Down Christmas”

Καλλιτέχνης: Dolly Parton & Michael Bublé

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton

Σκηνοθεσία: Alex Popkin

Εταιρεία: Butterfly Records, 12 Tone Music

Από το LP: “A Holly Dolly Christmas

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 2 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ένας δίσκος-ωδή στην πιο γιορτινή περίοδο του έτους κυκλοφόρησε από την Dolly Parton στις 2 Οκτωβρίου, με τίτλο “A Holly Dolly Christmas”, μέσω των Butterfly Records και 12-Tone Music Group και με σκοπό την προώθησή του το φως της δημοσιότητας είδε μια όμορφη συνεργασία. Ο λόγος γίνεται για τον Καναδό τραγουδιστή Michael Bublé, ο οποίος εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια έχει παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες, και μαζί παρουσιάζουν το τραγούδι “Cuddle Up, Cozy Down Christmas”.

Μία φρέσκια, χριστουγεννιάτικη δημιουργία αποτελεί το νέο αυτό single, με τις φωνές των δύο καλλιτεχνών να εναρμονίζονται πλήρως δημιουργώντας την κατάλληλη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στο πιάνο συναντάμε τον μουσικό Paul Hollowell, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αφορά σε μία σύμπραξη σημαντικών μουσικών όπως οι Sari Reist και Paul Nelson στο τσέλο, οι Steve Turner και Kent Wells στα μελωδικά κρουστά, και πολλούς άλλους.

Μαζί με το τραγούδι, στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού, το οποίο είναι διαθέσιμο από τις 7 Νοεμβρίου. Βασισμένο στην animated τεχνική, παρακολουθούμε τις φιγούρες των Dolly Parton και του Michael Bublé να βρίσκονται σε ένα στολισμένο με χριστουγεννιάτικα περιβάλλον, ενώ παράλληλα ερμηνεύουν το νέο τους single. Στη σκηνοθετική επιμέλεια συναντάμε τον Alex Popkin.

Dolly Parton & Michael Bublé - Cuddle Up, Cozy Down Christmas

Back To Top