skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Dubioza Kolektiv feat. Robby Megabyte – Take my Job Away

Οι Dubioza Kolektiv παρουσιάζουν το νέο, ανθρωποειδές ρομπότ διασκέδασης με το όνομα Robby Megabyte, μέσα από το music video για το τελευταίο τους single “Take my Job Away”!

Τίτλος τραγουδιού: “Take my Job Away”

Καλλιτέχνης: Dubioza Kolektiv feat. Robby Megabyte

Μουσική / Στίχοι: Manu Chao, Vedran Mujagic, Almir Hasanbegovic, Addis Zvekic

Σκηνοθεσία: Salem Kapić-Kantardžić

Εταιρεία: Menart

Από το LP: “#fakenews”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

To avant-garde dub rock group από τη Βοσνία, οι Dubioza Kolektiv κυκλοφόρησαν μια νέα συνεργασία με τον ανερχόμενο robot star, Robby Megabyte που έχει τίτλο “Take my Job Away”. Με τον απόλυτα πιασάρικο και ξεσηκωτικό ska ρυθμό του, το τραγούδι υπόσχεται να σε κάνει να χτυπιέσαι για ώρα!

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, λόγω της ολικής έλλειψης ταλέντου στο συγκρότημα, οι Dubioza Kolektiv “αναγκάστηκαν να στραφούν σε προηγμένες αυτοματοποιημένες και τεχνητές λύσεις με τεχνολογία καλλιτεχνικής νοημοσύνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησαν τον Robby Megabyte, το πρώτο ανθρωποειδές βοηθό ψυχαγωγίας, το οποίο τους βοήθησε να ηχογραφήσουν τα νέα τραγούδια για το ολοκαίνουργιο album τους “#fakenews” που κυκλοφορεί μέσω της Menart Records”. Το album διατίθεται για δωρεάν download μέσα από το επίσημο site του συγκροτήματος!

Το συνδετικό music video του τραγουδιού μέσα από το οποίο μας συστήνεται ο Megabyte, είναι σε σκηνοθεσία του Salem Kapić-Kantardžić.

Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη συνεργασία που συναντάμε στο album! Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βρούμε στο tracklist συναντάμε και τα ονόματα των Manu Chao, (στο πρώτο επίσημο single του δίσκου, “Cross The Line”), Earl Sixteen, Soviet Suprem και Los de Abajo.

Dubioza Kolektiv feat. Robby Megabyte - Take my Job Away

Back To Top