skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Feid, Justin Quiles, J Balvin, Nicky Jam, Maluma & Sech – PORFA (Remix)

Η επική συνεργασία των Feid, Justin Quiles, J Balvin, Nicky Jam, Maluma και Sech για το remix του “PORFA” έλαβε την τελική της εικόνα και είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “PORFA (Remix)

Καλλιτέχνης: Feid, Justin Quiles, J. Balvin, Nicky Jam, Maluma, Sech

Μουσική / Στίχοι: Wain, Sech, J Balvin, Maluma, Nicky Jam, Sky Rompiendo, Feid, Justin Quiles

Σκηνοθεσία: Gian Rivera

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “FERXXO VOL 1: M.O.R.

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ένα νέο remix κυκλοφόρησε για το τραγούδι “PORFA” του Feid και του Κολομβιανού Justin Quiles, οι οποίοι προσέλαβαν στο πλευρό τους πληθώρα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Αυτοί ακούνε στα ονόματα των J Balvin, Nicky Jam, Maluma και Sech. Όλοι μαζί οι επιτυχημένοι τραγουδιστές έδωσαν νέο ρυθμό στο hit single που έκανε την εμφάνισή του το 2019 και που τώρα είναι ξανά κοντά μας για να το απολαύσουμε.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των charts, το remix του “PORFA” είναι εδώ για να εκτοξευθεί ακόμη πιο ψηλά χάρη στην πανίσχυρη, καλλιτεχνική αυτή ομάδα. Μαζί με το τραγούδι το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού, στο οποίο απολαμβάνουμε κάθε έναν από τους τραγουδιστές να λικνίζεται και να ερμηνεύει όπως του αναλογεί το τραγούδι. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε ο Gian Rivera.

Η παραγωγή του remix του “PORFA” φέρει την υπογραφή της WildHouse Pictures, ενώ τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν στο Μαϊάμι, όπου οι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έπειτα από το lockdown. Ακόμη, αξίζει να αναφερθούμε στις δηλώσεις του Feid σχετικά με το εν λόγω remix:

“Όλα είναι καινούρια,” αναφέρει ο καλλιτέχνης. “Η δομή, ο ρυθμός, ο ήχος… Διατηρεί την ουσία της πρώτης επιτυχίας, αλλά ο Sky (Rompiendo) κι εγώ δημιουργήσαμε κάτι διαφορετικό μαζί”.

Feid, Justin Quiles, J. Balvin, Nicky Jam, Maluma, Sech - PORFA (Remix)

Back To Top