skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Filippa Giordano & Mario Frangoulis – Against All Odds (Take a Look at Me Now)

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Filippa Giordano διασκευάζουν το «Against All Odds (Take a Look at Me Now)» του Phil Collins.

Τίτλος τραγουδιού“Against All Odds (Take a Look at Me Now)”

Καλλιτέχνης: Filippa Giordano & Mario Frangoulis

Μουσική / Στίχοι: Phil Collins

Πρώτη Εκτέλεση: Phil Collins (1984)

Σκηνοθεσία: Gonzalo Ferrari

Εταιρεία: Sony Music Entertainment México

Από το LP: “Friends & Legends Duets”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Τα δυνατά φωνητικά της μεγάλης Ιταλίδας τραγουδίστριας, Filippa Giordano και του δικού μας, Μάριου Φραγκούλη συνδυάζονται τέλεια, και δημιουργούν μια εκπληκτική διασκευή στο κλασσικό τραγούδι του Phil Collins, “Against All Odds (Take a Look at Me Now)”. Αυτό το ντουέτο εμφανίζεται στο ολοκαίνουριο album της πρώτης με τίτλο “Friends & Legends Duets” και ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια στο tracklist του.

Ο Φραγκούλης ερμηνεύει το τραγούδι βάζοντας όλη την καρδιά του και για άλλη μια φορά προκαλεί συγκίνηση, ενώ οι στίχοι που ενσωματώνονται από τη φωνή της Giordano είναι αγγελικοί και απλά πάρα πολύ καλοί για να προέρχονται από δύο θνητούς. Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από όλες τις γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες download και streaming.

Το album φιλοξενεί, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες (αποκλειστικά κυρίους) της Ιταλίας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανάμεσα στους οποίους είναι οι: Michael Bolton, Tony Hadley, Peter Cetera, Paul Carrack, Claudio Baglioni, Carlos Rivera, Armando Manzanero, Carlos Marín, Gilbert O’Sullivan, Jesús Navarro, Gino Vannelli και Pepe Aguilar. 

Το τραγούδι όπως και τα υπόλοιπα του δίσκου συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Gonzalo Ferrari και αποτελείται από πλάνα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του στο studio!

Filippa Giordano & Mario Frangoulis - Against All Odds (Take a Look at Me Now)

Back To Top