skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Fiona Apple – Shameika & Shameika Said (feat. Shameika Stepney)

Η Fiona Apple παρουσιάζει το music video για το τραγούδι της “Shameika” αλλά και μια ολοκαίνουρια συνεργασία με την “μούσα” του τραγουδιού Shameika Stepney, με τίτλο “Shameika Said”!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Shameika”, 2. “Shameika Said” (feat. Shameika Stepney)

Καλλιτέχνης: Fiona Apple

Μουσική / Στίχοι: Fiona Apple, Shameika Stepney

Εταιρεία: The Orchard Enterprises

Από το LP: ” Fetch the Bolt Cutters”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Fiona Apple παρουσίασε το music video για το τραγούδι από το album “Fetch the Bolt Cutters”, με τίτλο “Shameika”. Το visual φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Matthias Brown και η φωνή στην αρχή του clip ανήκει στην Shameika Stepney, πρώην συμμαθήτρια της Apple η οποία ενέπνευσε το τραγούδι.

Παράλληλα με το νέο αυτό music video, η Fionna Apple παρουσίασε και τη συνεργασία της με την Shameika, η οποία είναι επαγγελματίας rapper εδώ και δεκαετίες, σε ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο “Shameika Said”, έτσι για να ταιριάζει με το υπόλοιπο “Shameika-overdose” που την έχει καταλάβει!

Για περισσότερα σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε το “Shameika Said” και πώς η Fiona Apple και η Shameika Stepney επανενώθηκαν πρόσφατα για πρώτη φορά μετά από το δημοτικό σχολείο, η Fiona παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Jenn Pelly του Pitchfork που έχει ήδη δημοσιευτεί με τον τίτλο “Meet Shameika Stepney, Inspiration to Fiona Apple on Fetch the Bolt Cutters “.

Fiona Apple - Shameika

Fiona Apple & Shameika Stepney - Shameika Said

Back To Top