skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Galantis & Dolly Parton feat. Mr. Probz – Faith

Οι Galantis συνεργάζονται με την Dolly Parton και τον Mr. Probz στην ολοκαίνουρια διασκευή του “Faith” του John Hiatt!

Τίτλος τραγουδιού“Faith”

Καλλιτέχνης: Galantis & Dolly Parton feat. Mr. Probz

Μουσική / Στίχοι:

Σκηνοθεσία: Dano Cerny

Εταιρεία: Atlantic Recording/Warner Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Η Dolly Parton ένωσε τις δυνάμεις της με τον Galantis και τον Mr. Probz για ένα remake του τραγουδιού “Faith” του John Hiatt που κυκλοφόρησε το 1987. Βάζοντας τη δική της ερμηνεία στο τραγούδι, η Parton μετατρέπει την αρχική πιάνο-μπαλάντα σε χορευτική επιτυχία με τη βοήθεια του σουηδικού EDM duo Galantis και του ολλανδού rapper Mr.Probz.

Η Parton είχε ανακοινώσει αυτή την συνεργασία της με τους Galantis κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Grand Ole Opry στις 12 Οκτωβρίου, στην οποία γιορτάζει τα 50 χρόνια της ως μέλος. Όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντική επαγγελματικά της σχέδια, η Parton αποκάλυψε: “Κυκλοφορεί ήδη ένα τραγούδι με μια Christian μπάντα από την Αυστραλία. Λέγονται for KING & COUNTRY και το τραγούδι τιτλοφορείται «God Only Knows». Και έπειτα ακολουθεί ένα νέο single με τον Zach Williams, ο οποίος είναι ένας από τους νέους Christian καλλιτέχνες που τιτλοφορείται «There Was Jesus». Επίσης έχω ένα ακόμα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες πριν από τα CMA, και τιτλοφορείται “Faith”. Είναι ένα μεγάλο παλιό τραγούδι”. 

To τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Dano Cerny, στο οποίο η Parton εμφανίζεται ως οδηγός ενός λεωφορείου που ξαφνικά παθαίνει βλάβη. Επιβάτες στο λεωφορείο είναι σαφώς οι Galantis μαζί με μια ομάδα χορευτών ενώ ο Mr.Probz εμφανίζεται να έρχεται προς διάσωση συνοδευόμενος από μια χορωδία gospel!

Galantis & Dolly Parton feat. Mr. Probz - Faith

Back To Top