skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Gepe feat. Natalia Lafourcade – Timidez

Δύο τραγουδιστές από την Χιλή, ο Gepe και η Natalia Lafourcade, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το τραγούδι “Timidez” μαζί με το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: Timidez”

Καλλιτέχνης: Gepe feat. Natalia Lafourcade

Μουσική / Στίχοι: Daniel Alejandro, Riveros Sepulveda

Σκηνοθεσία: Joaquín Cambre

Εταιρεία: Sony Music Entertainment Chile

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Ένα φρέσκο, ρομαντικό τραγούδι επέλεξαν να κυκλοφορήσουν οι δύο τραγουδιστές από την Χιλή, Gepe και Natalia Lafourcade, υπό τον τίτλο “Timedez”. Ακολουθώντας τα latin ηχοχρώματα, το τραγούδι αποτελεί μία γλυκιά μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Daniel Alejandro και Riveros Sepulveda.

Μαζί με το ισπανόφωνο single, στις 28 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε και το music video αυτού, στο οποίο παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό να εξομολογούνται με γλυκά λόγια ο ένας στον άλλον την αγάπη τους. Σε άλλα πλάνα θα δούμε τους δύο τραγουδιστές να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού, ενώ γύρω του υπάρχουν αναμμένα κεριά. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Joaquín Cambre.

Σχετικά με το τραγούδι και τη συνεργασία του με την Lafourcade, ο Gepe είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Ενώ γράφαμε το τραγούδι με τον Cachorro, σχολιάσαμε και οι δύο τον θαυμασμό μας για τη Natalia και συνειδητοποιήσαμε πως το τραγούδι έκανε μία φυσική πρόκληση για να προσθέσουμε τη φωνή της και πάντοτε ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, κάτι στο οποίο συμφώνησε πολύ ευγενικά κι έκανε εξαιρετική δουλειά. Τώρα την αγαπώ και την θαυμάζω ακόμη περισσότερο”.

Gepe feat. Natalia Lafourcade - Timidez

Back To Top