skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Gesaffelstein & The Weeknd – Lost in the Fire

Gesaffelstein και The Weeknd συναντιούνται ξανά δισκογραφικά στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους με τίτλο “Lost in the Fire”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost in the Fire”

Καλλιτέχνης: Gesaffelstein & The Weeknd

Μουσική / Στίχοι: Ahmad Balshe, Nate Donmoyer, Gesaffelstein, DaHeala, The Weeknd

Σκηνοθεσία: Manu Cossu

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Hyperion”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Αφού συνεργάστηκαν στο περσινό E.P. του, “My Dear Melancholy”, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός The Weeknd ένωσε και πάλι τις δυνάμεις του με τον Gesaffelstein σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Lost in the Fire”, το οποίο έκανε πρεμιέρα μέσα από το επεισόδιο 3 της εκπομπής Memento Mori του The Weeknd αυτής της εβδομάδας, στο Beats 1 του Apple Music.

Ο Gesaffelstein έκανε την παραγωγή σε δύο τραγούδια του The Weeknd, «I Was Never There» και «Hurt You», για το προαναφερθέν EP του, ωστόσο ο γάλλος DJ-παραγωγός ετοιμάζει τώρα το νέο του album που θα έχει τίτλο “Hyperion” και θα αποτελεί τη συνέχεια του ντεμπούτο του album “Aleph” του 2013. Το “Lost in the Fire” είναι το πρώτο του single και αυτό ήταν μια καλή αφορμή για τον The Weeknd να επιστρέψει τη χάρη στο συνεργάτη τουΤο album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Columbia Records.

Το τραγούδι συνοδεύεται και από ένα σκοτεινό music video που σκηνοθέτησε ο Manu Cossu από το οποίο δε λείπουν οι αιθέριες, αινιγματικές υπάρξεις αλλά και πολλές φλόγες όπως προστάζει και ο τίτλος του τραγουδιού!

Gesaffelstein & The Weeknd - Lost in the Fire

Back To Top