skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Gizmo Varillas feat. Tony Allen – Saving Grace

Γνωρίστε τον Gizmo Varillas μέσα από το νέο του τραγούδι “Saving Grace” στο οποίο συμμετέχει ο θρυλικός drummer, Tony Allen !

Τίτλος τραγουδιού: “Saving Grace

Καλλιτέχνης: Gizmo Varillas feat. Tony Allen 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Out Of The Darkness”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Gizmo Varillas έκανε την εμφάνισή του το 2017 με το ντεμπούτο του album “El Dorado” το οποίο ήταν ανάμεσα στα 10 κορυφαία albums της χρονιάς στο Classic Pop Magazine. Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε το album “Dreaming of Better Days”. O Varillas έχει ανοίξει τις συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι: Seu Jorge, Rodrigo y Gabriela, Natalia Lafourcade, Julia Venegas, Zaz, Jack Savoretti, ενώ έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το Latitude Festival, Montreux Jazz Festival και άλλα. Το νέο του album “Out Of The Darkness” θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Πρώτο δείγμα από το album αυτό είναι το τραγούδι “Saving Grace”, στο οποίο συμμετέχει ο θρυλικός drummer, Tony Allen, (Fela Kuti, The Good, The Bad & The Queen) που έχει χαρακτηριστεί από τον Brian Eno ως ίσως ο καλύτερος drummer όλων των εποχών. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και σε ταξιδεύει μέσα από τις ρυθμικές του κιθάρες, το αφηγηματικό μπάσο και τα λόγια του Gizmo Varillas.

“Σε αυτό το τραγούδι συνεργάστηκα με έναν από τους ήρωες μου, έναν από τους καλύτερους drummers και πρωτοπόρους του Afro Beat, τον Tony Allen. 

Μεγαλώνοντας, άκουγα πολύ τη μουσική του και ακόμα και σήμερα είμαι ενθουσιασμένος με τους ρυθμούς και τη μουσική που δημιούργησε καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Όντας στο Studio 2 της RAK, ενώ αυτός ο μουσικός μύθος έπαιζε drums σε μία από τις δικές μου δημιουργίες ήταν μια μαγευτική εμπειρία… Για να προσθέσει σε αυτό, ήταν τόσο ταπεινός και καλός, εργάστηκε σκληρά για να επιτύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μόνο αυτό είναι μια τεράστια επισφράγιση αποδοχής και θα είναι για πάντα τιμή μου που θα είμαι μέρος της κληρονομιάς του!”, δήλωσε ο Gizmo για τη συνεργασία αυτή.

Gizmo Varillas θα ανοίξει τη συναυλία του Jack Savoretti στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Gazi Music Hall

Gizmo Varillas feat. Tony Allen - Saving Grace

Back To Top