skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Hot Country Knights feat. Travis Tritt – Pick Her Up

Η Tiffani Amber Thiessen και ο Travis Tritt, πρωταγωνιστούν στο ντεμπούτο music video των Hot Country Knights, “Pick Her Up”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pick Her Up

Καλλιτέχνης: Hot Country Knights feat. Travis Tritt

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Burnley

Σκηνοθεσία: Kyle Cogan

Εταιρεία: Hollywood Records

Από το LP: “Aurora

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

To νεοσύστατο συγκρότημα των Hot Country Knights επιστράτευσε τους διάσημους φίλους τους για το ντεμπούτο video της μπάντας με τίτλο “Pick Her Up”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου. Ο διάσημος τραγουδοποιός της country, Travis Tritt και η ηθοποιός Tiffani Thiessen (γνωστή από τις συμμετοχές της στις θρυλικές σειρές των 90’s, “Saved by The Bell” και “Beverly Hills 90210”) εμφανίζονται στο χιουμοριστικό clip όπου οι “Ιππότες” δίνουν σε έναν νεαρό άνδρα μερικές συμβουλές για το πως να “ρίξει” την κούκλα.

“Ο Travis Tritt είναι το ‘παλιό ζωώδες πνεύμα’ μας και έχουμε περάσει πολλές νύχτες στο πίσω μέρος του van μας κάνοντας όνειρα να συνεργαστούμε (κάποτε μαζί μαζί του) ή ίσως ακόμη και για την Tiffani”, δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος Doug Douglason, ο οποίος έχει δηλώσει παλιότερα πως είναι το alter ego του Dierks Bentley. “Όταν υπογράψαμε με την UMG τελικά… ήταν οι δύο από τις απαιτήσεις μας για το music video”.

Στο σχεδόν τετράλεπτο video, οι Hot Country Knights βοηθούν έναν νεαρό άντρα να κερδίσει την αγάπη του κοριτσιού των ονείρων του, που ερμηνεύει σαφώς η Thiessen, για την οποία ο Douglason δήλωσε πως έκανε το video ακόμα καλύτερο από ό, τι μπορούσε να ονειρευτεί.

Hot Country Knights feat. Travis Tritt - Pick Her Up

Back To Top