skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | IZA feat. Ciara & Major Lazer – Evapora

Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια IZA συνεργάζεται με την Ciara και τους Major Lazer για το τραγούδι “Evapora” και μοιράζονται μαζί μας το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Evapora”

Καλλιτέχνης: IZA feat. Ciara & Major Lazer

Μουσική / Στίχοι: Alvaro, Ciara, Diplo, Gloria Groove, IZA, Pablo Bispo, Ruxell, Sérgio Santos, Will Grands

Σκηνοθεσία: Felipe Sassi

Εταιρεία: Warner Music Brasil

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το τρίτο σε σειρά ανεξάρτητο single της για το 2019 κυκλοφόρησε η 29χρονη, Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Isabela Cristina Correia de Lima Lima, κατά κόσμον IZA. Έπειτα από το single της “Meu Talismã”, η IZA επέλεξε να συνεργαστεί με την επιτυχημένη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ciara, αλλά και τους Major Lazer για το τραγούδι “Evapora”. Τα R&B και pop ηχοχρώματα συνδυάστηκαν αυτή τη φορά με τα EDM στοιχεία των Major Lazer και το αποτέλεσμα φαντάζει ως μία νέα, “πιασάρικη” δημιουργία.

Πέραν αυτών, το τραγούδι έλαβε και την τελική του εικόνα, στο οποίο παρακολουθούμε τις απαστράπτουσες IZA και Ciara να αναδεικνύουν τα κάλλη τους φορώντας εντυπωσιακά ενδύματα, που σε συνδυασμό με τις χορευτικές τους φιγούρες δημιουργούν το πιο sexy αποτέλεσμα. Οι Diplo, Walshy Fire και Ape Drums παραμένουν σχεδόν παρατηρητές ολοκληρώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Την σκηνοθετική επιμέλεια του music video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Felipe Sassi.

Η Ciara από τη δική της πλευρά απασχόλησε τα μουσικά δρώμενα το 2019 με την κυκλοφορία του έβδομου studio album της, “Beauty Marks”, ενώ οι Major Lazer έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενο εγχείρημά τους, με τίτλο “Lazerism”.

IZA feat. Ciara & Major Lazer - Evapora

Back To Top