skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy – Un Dia (One Day)

Η Úrsula Corberó ή αλλιώς η “Tokyo” από την επιτυχημένη σειρά του Netflix “La Casa De Papel” πρωταγωνιστεί στο music video του “Un Dia (One Day)” της εκρηκτικής συνεργασίες των J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny και Tainy!

Τίτλος τραγουδιού: “Un Dia (One Day)”

Καλλιτέχνης: J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy

Μουσική/Στίχοι: Alejandro Borrero, Ivanni Rodríguez, Tory Lanez, Clarence Coffee Jr., Tainy, Bad Bunny, J Balvin, Dua Lipa

Σκηνοθεσία: Stillz

Εταιρεία: Sueños Globales, UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Ένα spanglish single κυκλοφόρησε ο J Balvin “προσλαμβάνοντας” στο πλευρό του την επιτυχημένη και πολυ-βραβευμένη τραγουδίστρια Dua Lipa, τον Bad Bunny, αλλά και τον Tainy. Ο λόγος γίνεται για το “Un Dia (One Day)”, το οποίο είναι βασισμένο στα synth/dream pop στοιχεία και για πρώτη φορά η Lipa συμμετέχει σε ένα τραγούδι με ισπανικούς στίχους. Τη μουσική και τους στίχους της ερωτικής αυτής δημιουργίας υπογράφουν οι Alejandro Borrero, Ivanni Rodríguez, Tory Lanez, Clarence Coffee Jr., καθώς και οι τέσσερις καλλιτέχνες.

Με σκοπό την προώθηση του single, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού με μία μεγάλη έκπληξη. Η ηθοποιός Úrsula Corberó, την οποία έμαθε το παγκόσμιο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “La Casa De Papel” στο ρόλο της Tokyo πρωταγωνιστεί στο video συμβάλλοντας καταλυτικά ώστε να αποτελέσει μία εμπορική επιτυχία. Η Corberó δεν ξεφεύγει από το γνώριμο ύφος της το οποίο πέρα από μυστηριώδες είναι και sexy, ακολουθώντας πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του Skillz.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου μέσω των Sueños Globales και UMG Recordings.

J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy – Un Dia (One Day)

Back To Top