skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Lee “Scratch” Perry feat. Brian Eno – Here Come The Warm Dreads

Ο μεγάλοι θρύλοι της μουσικής, Lee “Scratch” Perry και Brian Eno παρουσιάζουν τη νέα τους συνεργασία “Here Come The Warm Dreads”!

Τίτλος τραγουδιού“Here Come The Warm Dreads”

Καλλιτέχνης: Lee “Scratch” Perry feat. Brian Eno

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Peter Harris, Llyr Williams

Εταιρεία: On-U Sound

Από το LP: “Heavy Rain”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η εκκεντρική μεγαλοφυΐα του Lee «Scratch» Perry συνεχίζει να κατακτά νέα εδάφη με τους σκληρότερους επαναστατικούς ρυθμούς Rasta και τα πιο απρόβλεπτα οργανικά dubs. Εδώ έχουμε μια συνάντηση του με μια άλλη μουσική μεγαλοφυΐα… τον Brian Eno. Οι δύο θρύλοι της μουσικής συνεργάστηκαν σε ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο “Here Come The Warm Dreads”, αλλά μην μπερδευτείτε από τον τίτλο καθώς δεν πρόκειται για κάποιο dub remix του κλασικού τραγουδιού του Eno, “Here Come The Warm Jets” δηλαδή του ομότιτλου τραγουδιού με το ντεμπούτο του album του 1974.

Αντ ‘αυτού, το τραγούδι “πατάει” επάνω στο “Makumba Rock”, ένα τραγούδι από το album του Perry, “Rainford”. Η νέα αυτή εκδοχή του, συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουριο album του με τίτλο “Heavy Rain”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Το “Here Come The Warm Dreads” συνοδεύεται από το επίσημο music video του οποίου το artwork, το animation και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Peter Harris και Llyr Williams.

Το “Heavy Rain” έγινε μάλιστα το πρώτο album του Perry που κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση του Billboard, στα 60 χρόνια της καριέρας του.

O Lee «Scratch» Perry, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή του Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Lee "Scratch" Perry feat. Brian Eno - Here Come The Warm Dreads

Back To Top