skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Livin R & Zeff feat. Labro – Cross The Line

Ακούστε το νέο hit single του επιτυχημένου Έλληνα παραγωγού!

Τίτλος τραγουδιού“Cross The Line”

Καλλιτέχνης: Livin R & Zeff feat. Labro 

Μουσική / Στίχοι: Livin R, Labro (Σταύρος Λαμπρόπουλος)

Σκηνοθεσία: George Pada

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single : 22 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Livin R, ο επιτυχημένος Έλληνας παραγωγόςDJ και υποψήφιος για βραβείο MAD, επιστρέφει με τον ήχο που τον έκανε γνωστό ραδιοφωνικά. Το Cross The Line” είναι ο τίτλος του νέου του single, το οποίο σκαρφάλωσε αμέσως στο #1 του Ελληνικού iTunes Chart στις αρχές του νέου έτους, κάνοντας το “Cross The Line” το πρώτο No.1 της νέας δεκαετίας!

Το disco houseradio friendly single με ξεκάθαρη αναφορά στα 80s μιλάει για τα κοινωνικά ταμπού και όρια που πρέπει να ξεπεράσουμε, για να καταφέρουμε σαν κοινωνία να εξαλείψουμε το bullying.

Στα φωνητικά είναι ο Labro που κάνει καριέρα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο βασικός  συνεργάτης του Livin R τη τελευταία δεκαετία, ο Zeff!

«Το τραγούδι το έγραψα για τον πρώτο μου ανιψιό, λίγο καιρό πριν γεννηθεί. Τώρα μεγάλωσε και του το έβαλα να το ακούσει πριν το κυκλοφορήσω και του άρεσε πολύ», δήλωσε ο Livin R.

Την σκηνοθεσία του video clip την έχει κάνει ο George Pada, ο οποίος διακρίθηκε στο Cefalu film festival για το video που είχε κάνει για ένα από τα προηγούμενα singles του Livin R, το «Νεράιδα», στο οποίο συμμετείχε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Δ.Τ.

Livin R & Zeff feat. Labro - Cross The Line

Back To Top