skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Lonr. feat. H.E.R. – Make the Most

Το νέο τραγούδι των Lonr. και H.E.R. “Make the Most” απέκτησε τη δική του εικόνα!

Τίτλος τραγουδιού“Make the Most”

Καλλιτέχνης: Lonr. feat. H.E.R.

Μουσική / Στίχοι: Anthony Bryant, Elijah Dias, Gabriella Wilson

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Απριλίου 2020

Art-Cover:

“Η ιδέα πίσω από το ‘Make the Most’ ήταν απλώς ότι έχουμε μόνο μία ζωή να ζήσουμε κι έτσι με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε είσαι που τον αγαπάς, να σιγουρευτείς ότι το γνωρίζει… Να σιγουρευτείς ότι το κυνηγάς, γιατί το αύριο δεν είναι βέβαιο,” αναφέρει ο Lonr. για το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Make The Most”.

Μία R&B δημιουργία αποτελεί το ολοκαίνουριο αυτό single, για χάρη του οποίου ο Lonr. συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό H.E.R. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών συνδυάστηκαν αρμονικά, ενώ η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Anthony Bryant, Elijah Dias και Gabriella Wilson.

Ταυτόχρονα με την επίσημη πρεμιέρα του single, στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού, όπου παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τη ζωή μαζί κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους. Στιγμές αγάπης, ξεγνοιασιάς κι ευτυχίας δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα προκαλώντας μας να δούμε το “καλό”. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 3 Απριλίου.

Lonr. feat. H.E.R. - Make the Most

Back To Top